Δύο νέες απουσίες και μία επιστροφή στον Παναθηναϊκό εν όψει Κηφισιάς

Τιν Γεντβάι

i

Intime

Δύο νέες απουσίες και μία επιστροφή στον Παναθηναϊκό εν όψει Κηφισιάς

Μπάμπης Τσιμπίδας 13:23 - 23.02.2024 / Ανανεώθηκε: 13:27 - 23.02.2024

Γεντβάι και Μπερνάρ δεν υπολογίζονται από τον Φατίχ Τερίμ για την κυριακάτικη αναμέτρηση με την Κηφισιά, ενώ επιστρέφει ο Ρούμπεν Πέρεθ που εξέτισε την ποινή του.

Η έκσταση από την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου κοπάζει και στον Παναθηναϊκό πρέπει να επικεντρωθούν στην πραγματικότητα του πρωταθλήματος. Την Κυριακή υπάρχει προγραμματισμένο ματς με την Κηφισιά στο «Απόστολος Νικολαΐδης» και τα προβλήματα είναι πάρα πολλά για τον Φατίχ Τερίμ.

Το νέο όνομα στο ιατρικό δελτίο είναι ο Τιν Γεντβάι. Ο Κροάτης στόπερ υπέστη μυϊκό τραυματισμό στην ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ και αναμένεται να απουσιάσει από δύο μέχρι τρεις εβδομάδες. Άρα, ο Γεντβάι έχει ρεαλιστικό ορίζοντα επιστροφής στη δράση στην πρεμιέρα των Play Offs.

Επίσης, στην κυριακάτικη αναμέτρηση με την Κηφισιά δεν θα αγωνιστεί ο Μπερνάρ. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός έχει συμπληρώσει κίτρινες κάρτες και θα εκτίσει την ποινή του, ενώ θα παίξει ξανά με το Τριφύλλι την Τετάρτη εναντίον του Άρη.

Ο Χουάνκαρ και ο Φίλιπ Τζούρισιτς δεν θα είναι διαθέσιμοι ούτε την  Κυριακή. Ο Ισπανός αριστερός μπακ και ο Σέρβος επιτελικός χαφ συνεχίζουν την αποθεραπεία τους και ίσως να προλάβουν την εμβόλιμη αγωνιστική της Stoiximan Super League.

O Άνταμ Τσέριν προσπάθησε να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό εναντίον του ΠΑΟΚ, όμως ένιωθε ενοχλήσεις και δύσκολα από το Τριφύλλι θα ρισκάρουν να τον χρησιμοποιήσουν το Σαββατοκύριακο.

Πρακτικά, ο μόνος παίκτης που επανέρχεται για την Κυριακή είναι ο Ρούμπεν Πέρεθ. Ο Ισπανός χαφ ήταν τιμωρημένος με τον ΠΑΟΚ, εξέτισε την ποινή του και θα πάρει θέση στην ενδεκάδα των «πράσινων».