Ο Παναθηναϊκός άρχισε προετοιμασία με προβλήματα για την Κηφισιά

Ο Παναθηναϊκός άρχισε προετοιμασία με προβλήματα για την Κηφισιά

Μπάμπης Τσιμπίδας 15:57 - 23.02.2024 / Ανανεώθηκε: 15:59 - 23.02.2024

Οι «πράσινοι» επέστρεψαν στην καθημερινότητα τους μετά την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου και στρέφουν την προσοχή τους στο πρωτάθλημα.

Μετά την συγκλονιστική πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΟΚ, στον Παναθηναϊκό θέλουν να αφοσιωθούν ξανά στο πρωτάθλημα. Διότι μεσολαβούν τρεις αγωνιστικές πριν τη λήξη της κανονικής διάρκειας και την έναρξη των Play Offs. Τρία παιχνίδια που θα διεξαχθούν όλα τα επόμενα εβδομάδα: Κυριακή – Τετάρτη – Κυριακή.

Ο Παναθηναϊκός θα υποδεχτεί κατά την Κηφισιά στο «Απόστολος Νικολαΐδης», έπειτα τον Άρη πάλι στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας και θα κλείσει την τριάδα των αγώνων απέναντι στον ΟΦΗ στο Ηράκλειο. 

Οι «πράσινοι» είχαν ρεπό την Πέμπτη, αφενός για να ξεκουραστούν από τον έντονο και επίπονο δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου, αφετέρου για να ανακτήσουν τις δυνάμεις τους. Την Παρασκευή, ο Τερίμ υποδέχτηκε τους παίκτες στο «Γεώργιος Καλαφάτης», στη σύντομη προετοιμασία για το παιχνίδι με την Κηφισιά. 

Η οποία θα περιέχει μόλις δύο προπονήσεις, μαζί με του Σαββάτου και την ανακοίνωση της αποστολής. Έτσι και αλλιώς, ο Τερίμ διαχειρίζεται πολλές απουσίες και θα αναγκαστεί εκ των πραγμάτων να αποφασίσει ροτέισον στην ενδεκάδα.

Το ΟΑΚΑ αποτελεί πλέον μια επιλογή για τον τελικό

Το ΟΑΚΑ αποτελεί πλέον μια επιλογή για τον τελικό

Γιατί το μεγαλύτερο Στάδιο της χώρας πληροί τις προϋποθέσεις ασφαλείας ώστε, αν το ζευγάρι του τελικού είναι Παναθηναϊκός-Αρης, να διεξαχθεί εκεί και ο ρόλος που θα παίξει το πρόσφατο παράδειγμα του 2010.

«Μετά το ρεπό της Πέμπτης οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού επέστρεψαν στις προπονήσεις την Παρασκευή. Οι Πράσινοι χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ: όσοι αγωνίστηκαν περισσότερο από 45 λεπτά στον επαναληπτικό του Κυπέλλου έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο. 

Ατομικό ακολούθησαν οι Τσέριν, Τζούριτσιτς, Βέρμπιτς, θεραπεία οι Γεντβάι, Χουάνκαρ και το δικό τους πρόγραμμα οι Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν» αναφέρει το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ για την προπόνηση της Παρασκευής. 

Tags: