Δολοφονία Άλκη Καμπανού: Ημέρα της κρίσης για τους «12» με την πρόταση της Εισαγγελέως
i

©intime

Δολοφονία Άλκη Καμπανού: Ημέρα της κρίσης για τους «12» με την πρόταση της Εισαγγελέως

Σήμερα η εισαγγελική πρόταση στη δίκη για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού και τον τραυματισμό των δύο φίλων του, κατά τη διάρκεια «τυφλής» οπαδικής επίθεσης που εκδηλώθηκε τα ξημερώματα της 1ης Φεβρουαρίου 2022,

Σημαντική είναι η σημερινή μέρα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Θεσσαλονίκης όπου λαμβάνει χώρα η δίκη για την δολοφονία του Άλκη Καμπανού. Και αυτό γιατί θα αγορεύσει η εισαγγελέας, Κυριακή Κλιάμπα, κάνοντας την πρότασή της επί της ενοχής των 12 κατηγορούμενων. Προϊδέασε μάλιστα το ακροατήριο ότι η αγόρευσή της θα κρατήσει περισσότερες από 10 ώρες. Η αγόρευση ήταν προγραμματισμένη να γίνει την περασμένη Παρασκευή, αλλά η Εισαγγελέας της έδρας Κυριακή Κλιάμπα γνωστοποίησε προς τους δικαστές του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Θεσσαλονίκης και τους παριστάμενους συνηγόρους πολιτικής αγωγής και υπεράσπισης ότι δεν ήταν ακόμη έτοιμη.

Στις 11 Μαΐου ολοκληρώθηκαν οι απολογίες των 12 κατηγορουμένων. Κατά τη διάρκεια των απολογιών των 12, μόνο ένας από αυτούς παραδέχθηκε πως χτύπησε τον Άλκη και σύμφωνα με τα όσα ισχυρίστηκε, ήταν εκείνος που κατάφερε το χτύπημα στη μηριαία αρτηρία. Κάποιοι από τους υπόλοιπους ισχυρίστηκαν πως χτύπησαν τους φίλους του Άλκη.

Ο 12ος κατηγρούμενος για τη δολοφονία του Άλκη: «Μόλις είδα ότι κατέβηκαν με όπλα και φόρα τρόμαξα»
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

16:50 - 11.05.2023

Ο 12ος κατηγρούμενος για τη δολοφονία του Άλκη: «Μόλις είδα ότι κατέβηκαν με όπλα και φόρα τρόμαξα»

Όπως υποστήριξε ο 12ος κατηγορούμενος στην απολογία του, το βράδυ της δολοφονίας δεν κατέβηκε ποτέ από το αυτοκίνητο, ενώ από τους υπόλοιπους γνώριζε μόνο τον ένατο κατηγορούμενο.

Στο δικαστικό μέγαρο αναμένεται να βρεθεί αρκετός κόσμος ενώ όπως ενημέρωσε ο ΑΣ ΑΡΗΣ τα γραφεία του συλλόγου θα παραμείνουν κλειστά, λόγω της δίκης, καθώς σύσσωμο το προσωπικό, το σταφ, αλλά και εκπρόσωποι του διοικητικού συμβουλίου και των τμημάτων του Ερασιτέχνη θα δώσουν το «παρών» στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης,