Ο Γιώργος Δώνης προανήγγειλε την αποχώρησή του από τον πάγκο της Αλ Γουέχντα

Γιώργος Δώνης

i

© Intime

Ο Γιώργος Δώνης προανήγγειλε την αποχώρησή του από τον πάγκο της Αλ Γουέχντα

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 09:16 - 06.04.2024 / Ανανεώθηκε: 09:23 - 06.04.2024

Λίγα λεπτά μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης μεταξύ της Αλ Γουέχντα και της Αλ Αχλί, ο Γιώργος Δώνης προχώρησε σε μία σημαντική αποκάλυψη σχετικά με το μέλλον του.

Όπως όλα δείχνουν, ο Γιώργος Δώνης θα αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα του!

Λίγο μετά τη λήξη της χθεσινής (5/4) αναμέτρησης ανάμεσα στην Αλ Γουέχντα και την Αλ Αχλί (1-1) για την 27η αγωνιστική της Saudi Pro League, ο Έλληνας τεχνικός των γηπεδούχων προανήγγειλε την αποχώρησή του από τον πάγκο των γηπεδούχων.

Ιωαννίδης: «Δεν με απασχολεί τι γράφεται, είμαι απόλυτα αφοσιωμένος στον Παναθηναϊκό - Ο Μουκουντί έχει τον σεβασμό μου»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

20:42 - 05.04.2024

Ιωαννίδης: «Δεν με απασχολεί τι γράφεται, είμαι απόλυτα αφοσιωμένος στον Παναθηναϊκό - Ο Μουκουντί έχει τον σεβασμό μου»

Ο Φώτης Ιωαννίδης μίλησε για τους στόχους που έχει με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, αλλά και για το ποιος είναι ο πιο δύσκολος αντίπαλος που έχει αντιμετωπίσει.

Πιο αναλυτικά, στη συνέντευξη Τύπου ανέφερε μεταξύ άλλων: «Αυτοί οι δέκα μήνες (σ.σ. από τότε που ανέλαβε τα ηνία, το περασμένο καλοκαίρι) ήταν σαν πέντε χρόνια για μένα. Σκέφτομαι να φύγω. Δεν νομίζω ότι θα είμαι με την ομάδα στο επερχόμενο Σούπερ Καπ. Βλέπω πως έχει έρθει η ώρα να αποχωρήσω. Δεν θα ήθελα να αναφερθώ σε λεπτομέρειες και στους λόγους που με οδηγούν σε αυτή την απόφαση».

Θυμίζουμε πως το Σούπερ Καπ στη Σαουδική Αραβία διεξάγεται με τη μορφή Final 4. Η Αλ Γουέχντα αντιμετωπίζει στον πρώτο ημιτελικό, την ερχόμενη Δευτέρα (8/4), την Αλ Ιτιχάντ. Όπως διαπιστώνεται κι από τα λεγόμενά του, ο Δώνης θα αποχωρήσει άμεσα από τον σύλλογο, με τις οριστικές εξελίξεις να αναμένονται μέσα στις επόμενες ώρες.

Αυτή ήταν η τρίτη θητεία του Έλληνα πολύπειρου τεχνικού σε ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, όμως αποδείχτηκε πως αυτή η επιλογή του δεν... στέριωσε.

Δώνης: «Δεν έχουμε λάβει τους μισθούς μας εδώ και αρκετό καιρό»

Πριν μερικές εβδομάδες, ο ίδιος παραπονέθηκε για το γεγονός πως εκείνος και οι ποδοσφαιριστές του δεν έχουν πληρωθεί εδώ κι αρκετούς μήνες. Ίσως αυτά τα παράπονα και ο τρόπος αντιμετώπισης από τη διοίκηση να έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην απόφασή του, η οποία μοιάζει οριστική.

Αναλυτικά όσα είχε δηλώσει τον περασμένο Φλεβάρη:

«Μπήκαμε σ' ένα τούνελ και προσπαθούμε να βρούμε τον δρόμο για να βγούμε από κει. Η κατάσταση στην ομάδα δεν είναι καλή και δεν υπάρχει μισθοί. Δεν έχουμε λάβει μισθούς εδώ και αρκετό καιρό.

Λογικό είναι, αν δεν πληρώνονται οι αμοιβές, να μην υπάρχει και επιβράβευση. Δεν έχουμε εγκατάσταση ή εγκαταστάσεις και δεν μπορέσαμε να υπογράψουμε παίκτες στην τελευταία μεταγραφική περίοδο. Αυτό είναι κάτι που μας επηρεάζει και η υπομονή μας έχει φτάσει στο τέλος της, αφότου λάβαμε αρκετές υποσχέσεις.

Μίλησαν με σεβασμό για την Σαουδική Αραβία, αλλά και το πρότζεκτ της και είμαι περήφανος για την παρουσία μεγάλων αστέρων στο πρωτάθλημα και όχι μόνο στις τέσσερις μεγάλες ομάδες.

Ζητάμε σεβασμό. Μετά από 50 ώρες παίζουμε ένα παιχνίδι ενάντια στην Αλ-Τααβόν. Πρέπει να υπάρχει κάποιος είδος δικαιοσύνης».