Ώρα «τελικών» στα playouts με φόντο τη σωτηρία

ΟΦΗ - ΠΑΣ Γιάννινα

i

© Intime

Ώρα «τελικών» στα playouts με φόντο τη σωτηρία

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 08:45 - 06.04.2024 / Ανανεώθηκε: 08:51 - 06.04.2024

Η δράση στα playouts της Stoiximan Super League συνεχίζεται, με τις αναμετρήσεις σε Τρίπολη, Αγρίνιο και Ηράκλειο να «κλέβουν» την παράσταση.

Οι εκτός έδρας δοκιμασίες του ΠΑΣ Γιάννινα και της Κηφισιάς βρίσκονται στο επίκεντρο και ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής των playouts της Stoiximan Super League.

Η δράση στο μίνι πρωτάθλημα με φόντο την παραμονή στην πρώτη κατηγορία συνεχίζεται, με την αναμέτρηση στο Περιστέρι να ανοίγει την αυλαία. Ο Ατρόμητος θα υποδεχτεί τον Πανσερραϊκό (17:00) στο πιο «αδιάφορο» βαθμολογικά ματς της ημέρας (6/4), καθώς οι δύο ομάδες βρίσκονται ψηλά στη βαθμολογία και δεν κινδυνεύουν.

Ιωαννίδης: «Δεν με απασχολεί τι γράφεται, είμαι απόλυτα αφοσιωμένος στον Παναθηναϊκό - Ο Μουκουντί έχει τον σεβασμό μου»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

20:42 - 05.04.2024

Ιωαννίδης: «Δεν με απασχολεί τι γράφεται, είμαι απόλυτα αφοσιωμένος στον Παναθηναϊκό - Ο Μουκουντί έχει τον σεβασμό μου»

Ο Φώτης Ιωαννίδης μίλησε για τους στόχους που έχει με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, αλλά και για το ποιος είναι ο πιο δύσκολος αντίπαλος που έχει αντιμετωπίσει.

Την περασμένη αγωνιστική, η ομάδα του Σάσα Ίλιτς έμεινε «άσφαιρη» και ισόπαλη στην Κρήτη με τον ΟΦΗ, ενώ το σύνολο του Πάμπλο Γκαρσία επικράτησε εντός έδρας του Αστέρα Τρίπολης (2-0) και πανηγύρισε το πρώτο του τρίποντο στη διαδικασία των playouts.

Λίγες ώρες αργότερα (19:30), Αστέρας Τρίπολης και Κηφισιά θα κοντραριστούν στο «Θ. Κολοκοτρώνης», με την ομάδα των βορείων προαστίων να «καίγεται» για βαθμούς, ούσα στην προτελευταία θέση με μόλις 22 πόντους.

Η ομάδα του Ράσταβατς προέρχεται από την ήττα στις Σέρρες (2-0), ενώ οι νεοφώτιστοι έφυγαν με άδεια χέρια από το Πανθεσσαλικό, με τον Βόλο να παίρνει εύκολα τη νίκη (4-1).

Την ίδια ώρα (19:30), ο Παναιτωλικός θα φιλοξενήσει στο Αγρίνιο τον Βόλο σε ένα «must win» ματς για τις δύο ομάδες, με στόχο τη βαθμολογική... ανάσα. Το σύνολο του Πετράκη είναι αήττητο στο μίνι πρωτάθλημα, μετρώντας μία νίκη στην πρεμιέρα με τον Πανσερραϊκό και μία ισοπαλία στους Ζωσιμάδες. Από την άλλη, οι Θεσσαλοί βρίσκονται στο +1 από τον σημερινό αντίπαλό τους και θέλουν κάνουν το 3/3 στα playouts, μετά τα τρίποντα απέναντι σε Αστέρα Τρίπολης και Κηφισιά.

Τέλος, ο αγώνας στο Ηράκλειο μεταξύ του ΟΦΗ και του τελευταίου ΠΑΣ Γιάννινα (20:00) θα αποτελέσει τον τελευταίο του προγράμματος της 3ης στροφής και ίσως τον πιο ενδιαφέρον.

Ο «Άγιαξ της Ηπείρου» μετράει πέντε σερί παιχνίδια δίχως νίκη και σύμφωνα με τη βαθμολογία αποτελεί το μεγάλο φαβορί για τον υποβιβασμό στη Super League 2. Στην αντίπερα όχθη, οι «ασπρόμαυροι» βρίσκονται στο +5 από τη ζώνη του υποβιβασμού και στοχεύουν σε μία νίκη που θα τους στείλει ακόμη πιο ψηλά.