Η αποστολή του Βόλου κόντρα στον Παναιτωλικό
i

©intime

Η αποστολή του Βόλου κόντρα στον Παναιτωλικό

Στη διάθεση του Χρήστου Κόντη θα είναι ο Τσοκάνης, που επέστρεψε μετά τον τραυματισμό του, για το παιχνίδι του Βόλου με τον Παναιτωλικό.

Ο Βόλος έχει να παίξει έναν... τελικό κόντρα στον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Η ομάδα της Μαγνησίας έρχεται από τη νίκη με 4-1 κόντρα στην Κηφισιά και θέλει να πάρει ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα για τη συνέχεια. Αφού βρίσκεται στην 11η θέση με 25 βαθμούς, τρεις πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Από την άλλη η ομάδα του Αγρινίου είναι μία θέση κάτω από τον Βόλο και ελπίζει σε ένα επίσης θετικός αποτέλεσμα για να ξεφύγει από τους... μπελάδες.

Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε απολογία τον Παναθηναϊκό με άρθρο που προβλέπει ποινές κεκλεισμένων!
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

19:17 - 05.04.2024

Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε απολογία τον Παναθηναϊκό με άρθρο που προβλέπει ποινές κεκλεισμένων!

Νέα κλήση σε απολογία πήρε ο Παναθηναϊκός από τη ΔΕΑΒ, για εισβολή οπαδών του στη Θύρα 13 πριν από την αναμέτρηση με την ΑΕΚ. Διαβάστε τις ποινές που προβλέπει το άρθρο 6 του νέου αθλητικού νόμου, με το οποίο θα δικαστεί το Τριφύλλι.

Ενόψει του παιχνιδιού ο τεχνικός του Βόλου, Χρήστος Κόντης θα έχει στη διάθεσή του, τον Τάσο Τσοκάνη, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του και θα είναι στον αγώνα με τον Παναιτωλικό. Από την άλλη εκτός αποστολής είναι ο τιμωρημένος Ντε Καμπς.

Η αποστολή του Βόλου: Κόβατς, Κόστιτς, Μύγας, Αλχο, Καλογερόπουλος, Σιέλης, Ράσιτς, Ασλανίδης, Λούνα, Κίτσος, Τάχατος Μπερτόγλιο, Γκλάβτσιτς, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Κόμπα, Τρουιγιέ, Ασεχνούν, Ποπέσκου, Μωραΐτης, Γκαρσία.