Με αρκετές απουσίες ο Παναιτωλικός κόντρα στον Βόλο

Γιάννης Πετράκης

i

© Intime

Με αρκετές απουσίες ο Παναιτωλικός κόντρα στον Βόλο

Δημήτρης Χούπης 18:47 - 05.04.2024

Με αρκετές απουσίες θα παραταχθεί ο Παναιτωλικός στο παιχνίδι με τον Βόλο για την 3η αγωνιστική των playouts της Stoiximan Superleague.

Ο Παναιτωλικός θα υποδεχτεί το Βόλο στο Αγρίνιο σε ένα παιχνίδι «τελικό» και για τις δύο ομάδες. Η ομάδα του Αγρινίου βρίσκεται στη 12η θέση με 24 βαθμούς και με νίκη ξεπερνάει την ομάδα της Μαγνησίας που είναι μία θέση πάνω από εκείνη με 25 βαθμούς.

Αμφότερες βρίσκονται δύο και τρεις βαθμούς αντίστοιχα πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Κάπως έτσι θέλουν να ξεφύγουν από τη δύσκολη θέση για να μην έχουν... μπελάδες.

Ο Παναιτωλικός όμως θα έχει αρκετές απουσίες για αυτό το παιχνίδι. Αφού εκτός από τους γνωστούς απόντες, Πέδρο, Σενγκέλια, Μπαλντασάρα και Στεργιάκη, εκτός είναι και ο Ταμπίντζε με ενοχλήσεις στον τένοντα και ο Μπακάκης με οίδημα.

Η αποστολή της ομάδας του Αγρινίου: Καπίνο, Μλάντεν, Οικονόμου, Καρέλης, Μπελεβώνης, Χουάνπι, Χατζηθεοδωρίδης, Τσάβες, Φρ. Ντουάρτε, Λομόνακο, Μπουζούκης, Ντίας, Τορεχόν, Μπ. Ντουάρτε, Πέρες, Μαυρίας, Τσιγγάρας, Μαλής, Στάγιτς, Λιάβας, Κοντούρης, Νικολάου.