Έβερτον: Στο στόχαστρο των οπαδών ο Μίνα έξω από το «Goodison Park» (vid)
i

Γέρι Μίνα, Έβερτον / © Photo by James Williamson - AMA/Getty Images/Ideal Images

Έβερτον: Στο στόχαστρο των οπαδών ο Μίνα έξω από το «Goodison Park» (vid)

Sportal newsroom 11:08 - 15.01.2023 / Ανανεώθηκε: 11:29 - 15.01.2023

Οπαδοί της Έβερτον μετά την ήττα της ομάδας τους από τη Σάουθαμπτον, τα «έψαλλαν» στον αμυντικό των «ζαχαρωτών», Γέρι Μίνα.

Η Έβερτον πάει από το κακό στο χειρότερο, καθώς έχασε και από τη τελευταία στη βαθμολογία, Σάουθαμπτον με 1-2 στο «Goodison Park». 

Τα «ζαχαρωτά» βρίσκονται στη προτελευταία θέση της βαθμολογίας με 15 βαθμούς, ισοβαθμώντας με τη Σάουθαμπτον. Μετά το τέλος του αγώνα οπαδοί της ομάδας περίμεναν έξω από το γήπεδο για να τα «ψάλλουν» στους παίχτες.

Τη νύφη τη πλήρωσε ο Κολομβιανός αμυντικός, Γέρι Μίνα, καθώς αυτή η μερίδα οπαδών του μπλόκαραν την έξοδο. Όντας ένας από τους παλιότερους στην ομάδα, του ζήτησαν να πάρει τη κατάσταση στα χέρια του και φερθεί ως ηγέτης. 

«Δείξε μας λίγο ψυχή. Φέρσου σαν αρχηγός. Μίλα. Πρέπει να μας σέβεστε, δείξε μας πάθος», φωνάζει ένας φίλους της ομάδας, με τον Μίνα να απαντά «Θα δώσω και τη ζωή μου για το κλαμπ».

«Δείξ' τους ποιος είσαι, γίνε ο αρχηγός μας, φόρα το περιβραχιόνιο», είπε ένας άλλος. Τελικά η κατάσταση ηρέμησε, όταν ο Κολομβιανός ζήτησε συγνώμη.