Εφτάχρονος ποδοσφαιριστής συνεθλίβη ανάμεσα σε δύο αυτοκίνητα την ώρα που έδενε τα κορδόνια του

Άλφι Τολέτ

i

© Αστυνομία του Ντέβον και Κορνουάλης

Εφτάχρονος ποδοσφαιριστής συνεθλίβη ανάμεσα σε δύο αυτοκίνητα την ώρα που έδενε τα κορδόνια του

Τζιοβάνι Ζάκαρη 16:37 - 06.03.2023 / Ανανεώθηκε: 16:51 - 06.03.2023

Ένα τραγικό δυστύχημα συνέβη στην Αγγλία, όταν ο μικρός Άλφι Τολέτ συνεθλίβη ανάμεσα σε δύο αμάξια την ώρα που έδενε τα κορδόνια του.

Ο μικρός Άλφι Τολέτ πήγε να παρακολουθήσει την αναμέτρηση ράγκμπι στην οποία έπαιζε ο αδερφός του, όμως αυτό που δεν γνώριζε είναι πως λίγη ώρα αργότερα θα έχανε τη ζωή του με τον πιο βάναυσο τρόπο. Ένα τραγικό δυστύχημα έλαβε χώρα στην Αγγλία, μετά το τέλος του εν λόγω αγώνα, καθώς ο 7χρονος ποδοσφαιριστής άφησε την τελευταία του πνοή με τον πιο αδιανόητο τρόπο.

Ποδοσφαιριστής κατέρρευσε εν ώρα αγώνα και πέθανε λίγο αργότερα (vid)
REST OF THE WORLD

10:47 - 06.03.2023

Ποδοσφαιριστής κατέρρευσε εν ώρα αγώνα και πέθανε λίγο αργότερα (vid)

Ο Μουσταφά Σιλά, ποδοσφαιριστής της Ρασίνγκ Αμπιτζάν, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 21 ετών την Κυριακή (05/03) από ανακοπή καρδιάς, αφού νωρίτερα είχε καταρρεύσει στον αγωνιστικό χώρο.

Ο μικρός Άλφι βρισκόταν στο πίσω μέρος του αμαξιού των γονιών του και σε κάποια φάση έσκυψε για να δέσει τα κορδόνια των παπουτσιών του. Ακριβώς πίσω από το όχημα βρισκόταν ένα δεύτερο το οποίο ήταν επίσης παρκαρισμένο. Τότε, ένας 55χρονος οδηγώντας απρόσεκτα χτύπησε το δεύτερο αμάξι, με αποτέλεσμα ο 7χρονος να συνθλιφτεί ανάμεσα στους δύο προφυλακτήρες. 

Ο 55χρονος συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές για δολοφονία από αμέλεια, εντούτοις αφέθηκε ελεύθερος, από την εισαγγελία, με εγγύηση μέχρι τον ερχόμενο Μάιο. Όπως ανέφερε ανακοίνωση του τοπικού νοσοκομείου στο Πλίμουθ, ο Άλφι πέθανε από «τραυματικές βλάβες στο στήθος με αμβλεία δύναμη».