Ποδοσφαιριστής κατέρρευσε εν ώρα αγώνα και πέθανε λίγο αργότερα (vid)
i

Μουσταφά Σιλά

Ποδοσφαιριστής κατέρρευσε εν ώρα αγώνα και πέθανε λίγο αργότερα (vid)

Κώστας Τόπας 10:47 - 06.03.2023

Ο Μουσταφά Σιλά, ποδοσφαιριστής της Ρασίνγκ Αμπιτζάν, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 21 ετών την Κυριακή (05/03) από ανακοπή καρδιάς, αφού νωρίτερα είχε καταρρεύσει στον αγωνιστικό χώρο.

Ενα δυσάρεστο γεγονός έλαβε χώρα την Κυριακή (05/03), καθώς ο αμυντικός της Ρασίνγκ Αμπιτζάν, Μουσταφά Σιλά, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 21 ετών μετά από ανακοπή καρδιάς. Κατά τη διάρκεια του αγώνα ο νεαρός αμυντικός κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Εκεί όμως έχασε τη μάχη με τη ζωή.

«Ο αμυντικός μας Μουσταφά Σιλά, πέθανε το απόγευμα (5/3) κατά την διάρκεια της συνάντησης RCA-Sol FC», αναφέρεται στο σχετικό δελτίο Τύπου της ομάδας του, που συνοδεύεται από τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του παίκτη.

«Κατά την διακομιδή του στο νοσοκομείο, ο Μουσταφά πέθανε. Ήρθε στην ομάδα τον περασμένο Σεπτέμβριο και ήταν μόλις 21 ετών», τόνισε από την πλευρά του ο πρόεδρος της Ρασίνγκ, Λογκοσίνα Σισέ.

Η Ρασίνγκ Αμπιτζάν, συμμετέχει στην πρώτη κατηγορία του πρωταθλήματος της Ακτής Ελεφαντοστού, από την αγωνιστική περίοδο 2018/2019 κι έχει συνεργασία με την Νις. Αναδείχθηκε πρωταθλήτρια το 2020 και την τρέχουσα σεζόν βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας.

Tags: