Έγιναν θέμα στην Τουρκία οι Τερίμ και Ίλιτς!

Έγιναν θέμα στην Τουρκία οι Τερίμ και Ίλιτς!

Άγγελος Φραγκισκάτος 17:35 - 25.01.2024 / Ανανεώθηκε: 17:38 - 25.01.2024

Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ατρόμητο, οι Σάσα Ίλιτς και Φατίχ Τερίμ έγιναν θέμα στα ΜΜΕ Τουρκίας. Ποιος είναι ο λόγος.

Με τα γκολ των Αντζιέλσκι (25’) και Γιουμπιτάνα (42’) ο Ατρόμητος «γύρισε» το σκορ στον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Παναθηναϊκό, νίκησε με 2-1 στη Λεωφόρο και πήρε μεγάλο προβάδισμα για την πρόκριση στους «4» ενόψει της ρεβάνς των δύο ομάδων την επόμενη Τετάρτη (31/1) στο Περιστέρι. 

Ο Αϊτόρ έβαλε μπροστά στο σκορ τους «πράσινους» στο 11ο λεπτό, με τον Παναθηναϊκό να μετράει τρία δοκάρια, ένα με τον Μπακασέτα στο 10’ και δύο με τον Ιωαννίδη στο 89ο λεπτό στη φάση του χαμένου πέναλτι του διεθνούς φορ του «τριφυλλιού». 

Θυμίζουμε πως όποια από τις δύο ομάδες προκριθεί στον επόμενο γύρο θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Πανσερραϊκό

Μάλιστα μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης οι Φατίχ Τερίμ και Σάσα Ίλιτς έγιναν θέμα στα ΜΜΕ Τουρκίας. Συγκεκριμένα ο προπονητής του Ατρόμητου υπήρξε παίκτης του Τούρκου τεχνικού στη Γαλατασαράι, ενώ επίσης τον ανάγκασε στην πρώτη του ήττα στον πάγκο των πράσινων.  

Πάνε Θεσσαλονίκη οι Τσέριν και Γερεμέγεφ

Πριν τη ρεβάνς του Περιστερίου για τον προημιτελικό του Κυπέλλου, για τον Παναθηναϊκό προέχει η αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Εκεί όπου ο Φατίχ Τερίμ περιμένει και άλλες ενισχύσεις και την Πέμπτη είδε δύο ποδοσφαιριστές να… διαγράφονται από το ιατρικό δελτίο. 

Ο Άνταμ Τσέριν και ο Αλεξάντερ Γερεμέγεφ πήραν μέρος στις περισσότερες ασκήσεις, εκτός από το δίτερμα στο τέλος και έδειξαν σε καλή κατάσταση. Οι δύο παίκτες θα προπονηθούν την Παρασκευή και το Σάββατο και θα συμπεριληφθούν στην αποστολή για τη Θεσσαλονίκη. 

Κατά συνέπεια, οι επιλογές του Τερίμ για το ντέρμπι των πρωτοπόρων, αυξάνονται. Ο Τούρκος θα έχει δύο επιθετικούς και άλλον έναν μέσο, για να καταστρώσει την τακτική του Παναθηναϊκού. Χωρίς αυτή τη φορά να έχει... ένδεια εναλλακτικών λύσεων, εφόσον κάτι στραβώσει. 

Πάντως, οι Παλάσιος και Χουάνκαρ δεν προλαβαίνουν το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και αναμένεται να είναι διαθέσιμοι για το ντέρμπι των αιωνίων στο «Απόστολος Νικολαΐδης», την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου.