Έγινε «πράσινο» το Βερολίνο: 25.000 οπαδοί της Βέρντερ ταξίδεψαν για τον αγώνα με τη Χέρτα (vid)
i

©print screen

Έγινε «πράσινο» το Βερολίνο: 25.000 οπαδοί της Βέρντερ ταξίδεψαν για τον αγώνα με τη Χέρτα (vid)

Sportal newsroom 10:12 - 23.04.2023

Δυναμικό παρόν έδωσαν οι οπαδοί της Βέρντερ Βρέμης στη χθεσινή (22/4) αναμέτρηση με τη Χέρτα, αφού περίπου 25.000 φίλαθλοι βρέθηκαν στο Βερολίνο.

Είναι γνωστό ότι οι οπαδοί στη Γερμανία γεμίζουν τα γήπεδά τους, δημιουργώντας πολλές φορές τρομερή ατμόσφαιρα. Όπως φαίνεται όμως ακόμα και στα εκτός έδρας παιχνίδια δίνουν δυναμικό παρόν. 

Έτσι έκαναν και οι φίλαθλοι της Βέρντερ Βρέμης. Συγκεκριμένα οι οπαδοί της ομάδας της Βρέμης «πρασίνισαν» το Βερολίνο, αφού 25.000 φίλαθλοι βρέθηκαν στις κερκίδες του Olympiastadion για τον αγώνα με τη Χέρτα

Η πίστη και η αγάπη τους για την ομάδα τους επιβράβευσε, καθώς όχι μόνο παρακολούθησαν ένα χορταστικό παιχνίδι με έξι γκολ, αλλά έφυγαν με το «διπλό» από τη γερμανική πρωτεύουσα αφού η Βέρντερ κέρδισε 4-2

Κάτι παρόμοιο συνέβη και πριν από 15 μέρες όταν 15.000 οπαδοί της Σάλκε βρέθηκαν στο γήπεδο της Χόφενχαϊμ για να δουν από κοντά την προσπάθεια της ομάδας τους στη «μάχη» της παραμονής. Μόνο που εκείνοι δεν είχαν την ίδια κατάληξη με αυτή των οπαδών της Βέρντερ, αφού οι «βασιλικοί μπλε» γνώρισαν την ήττα με 0-2 και βρίσκονται σε ακόμα πιο δύσκολη θέση.