Έκανε το «μπαμ» ο Άρης: Έκλεισε τον Μοντόγια, τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη!

Έκανε το «μπαμ» ο Άρης: Έκλεισε τον Μοντόγια, τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη!

Αλέξης Σαββόπουλος 17:24 - 06.08.2023 / Ανανεώθηκε: 17:32 - 06.08.2023

Ο Άρης συμφώνησε σε όλα με τον 32χρονο Ισπανό που έρχεται αύριο στη Θεσσαλονίκη για ιατρικά και υπογραφές.

Μια σπουδαία προσθήκη είναι έτοιμος να ολοκληρώσει ο Άρης αφού όπως σας έγραψε και νωρίτερα το Sportal, ήταν μια ανάσα από την οριστική συμφωνία με τον Μάρτιν Μοντόγια. Πριν από λίγο ο 32χρονος Ισπανός είπε το τελικό ΟΚ στην πρόταση των κιτρινόμαυρων και αύριο έρχεται στη Θεσσαλονίκη για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει. Αυτό σημαίνει ότι αν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο, ο Ισπανός πρώην παίκτης της Μπετις, της Βαλένθια, της Μπαρτσελόνα και με πέρασμα από την Ίντερ, θα προλάβει να δηλωθεί στη λίστα για τους δυο αγώνες με την Ντινάμο.

Για να ολοκληρωθεί αυτή η σπουδαία κίνηση ο Άρης χρειάστηκε να κάνει τα τελευταία 24ωρα μια τιτάνια προσπάθεια και ταυτόχρονα μια οικονομική υπέρβαση. Βοήθησαν και οι καλές σχέσεις που αναπτύχθηκαν με την Μπέτις λόγω της απόκτησης του Μορόν πρόσφατα και έτσι ο παίκτης που ήταν έτοιμος να ταξιδέψει στο Μεξικό και να υπογράψει στη Τίγκρες, έρχεται τελικά στη Θεσσαλονίκη. Πλέον η συμφωνία με τον Μοντόγια ανοίγει τον δρόμο για την παραχώρηση του Εμπακατά στην Γκαζιαντέπ.

Μετά την απόκτηση του Μοντόγια, το βάρος πέφτει στην απόκτηση κεντρικού αμυντικού. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει καταθέσει πρόταση στον Φεντάλ και περιμένει την απάντησή του ενώ υπάρχει και μια δεύτερη περίπτωση που έχει προταθεί, με παίκτη που είναι αυτή τη στιγμή σε ομάδα, αλλά δεν υπολογίζεται και προσπαθεί να μείνει ελεύθερος, προϋπόθεση που έχει θέσει εξ αρχής ο Άρης.