Φεντάλ και ένας ακόμη υποψήφιος για την θέση του στόπερ στον Άρη
i

Φεντάλ©Twitter

Φεντάλ και ένας ακόμη υποψήφιος για την θέση του στόπερ στον Άρη

Αλέξης Σαββόπουλος 10:33 - 06.08.2023 / Ανανεώθηκε: 10:52 - 06.08.2023

«Τρέχουν» για να κλείσουν κεντρικό αμυντικό όσο το δυνατό πιο γρήγορα οι κιτρινόμαυροι μετά το ναυάγιο με τον Αανέμπα.

Ο Άρης… καίγεται για στόπερ και θέλει να προσθέσει ένα κεντρικό αμυντικό όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και μετά το διαφαινόμενο ναυάγιο με τον Ισμαήλ Αανέμπα (εκτός και αν ο παίκτης κάνει στροφή 180 μοιρών), οι κιτρινόμαυροι, σκαλίζουν εκ νέου τη λίστα από την προεργασία που έχουν κάνει και φαίνεται να έχουν καταλήξει σε δυο περιπτώσεις.

Η μια είναι ο Μαροκινός Ζουχαϊρ Φεντάλ που έμεινε ελεύθερος από την Αλάνιασπορ. Ο 34χρονος στόπερ την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε μέχρι τον Ιανουάριο στη Βαγιαδολίδ και στη συνέχεια, φόρεσε τη φανέλα της τουρκικής Αλάνιασπορ με την οποία κατέγραψε μόλις πέντε εμφανίσεις. 

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός έχει αγωνιστεί για αρκετά χρόνια σε μεγάλα πρωταθλήματα όπως με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας στην οποία ήταν από το 2020 μέχρι το 2022 κάνοντας συνολικά 60 συμμετοχές με δυο γκολ. 

Ακόμη έχει αγωνιστεί και στην Ισπανία, με τη φανέλα της Μπέτις, της Εσπανιόλ, της Αλαβές και της Λεβάντε, ενώ στο βιογραφικό του υπάρχει και παρουσία στα ιταλικά γήπεδα με την Πάρμα, τη Σιένα και την Παλέρμο. Είναι επίσης διεθνής 22 φορές με την Εθνική ομάδα του Μαρόκο.

«Ναυάγησε» του Αανέμπα στον Άρη
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

13:43 - 05.08.2023

«Ναυάγησε» του Αανέμπα στον Άρη

Δεν θα προχωρήσει τελικά η υπόθεση του Ισμαέλ Αανέμπα στον Άρη, καθώς ο 24χρονος Γαλλομαροκινός κεντρικός αμυντικός αύξησε τις απαιτήσεις του κι έτσι οι «κίτρινοι» στρέφονται σε άλλες περιπτώσεις.

Ο Άρης έχει καταθέσει πρόταση στον Φεντάλ και περιμένει την απάντησή του ενώ υπάρχει και μια δεύτερη περίπτωση που έχει προταθεί, με παίκτη που είναι αυτή τη στιγμή σε ομάδα, αλλά δεν υπολογίζεται και προσπαθεί να μείνει ελεύθερος, προϋπόθεση που έχει θέσει εξ αρχής ο Άρης.