Βαρύ το κλίμα για Γκρέι στον Άρη, τίθεται εκτός ομάδας ο Τζαμαϊκανός
i

©intime

Βαρύ το κλίμα για Γκρέι στον Άρη, τίθεται εκτός ομάδας ο Τζαμαϊκανός

Αλέξης Σαββόπουλος 15:16 - 04.08.2023 / Ανανεώθηκε: 18:36 - 04.08.2023

Εξελίξεις με τον 31χρονο επιθετικό που πιθανότατα θα προπονείται μόνος του σε μια κίνηση -μοχλό πίεσης από πλευράς Άρης ώστε να δεχθεί να λύσει το συμβόλαιό του.

Η μη χρησιμοποίηση καθόλου του Γκρέι στον επαναληπτικό με την Αραράτ, ενώ είχε παίξει βασικός στο πρώτο παιχνίδι αποτελεί προπομπό εξελίξεων και ήταν ξεκάθαρα ένα μήνυμα στον παίκτη. Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο Τζαμαϊκανός θα προπονείται πλέον μόνος του με απόφαση της διοίκησης, λίγες μόνο ώρες μετά το δεύτερο παιχνίδι με την Αραράτ. Κίνηση που έχει να κάνει προφανώς με την πίεση που θέλει να ασκήσει ο Άρης στην πλευρά του παίκτη, ώστε να τον εξωθήσει σε αποχώρηση.

Η επιθυμία του Άρη να απεμπλακεί από το συμβόλαιο του Γκρέι είναι δεδομένη εδώ και καιρό, όμως μέχρι τον ερχομό του Μορόν, κάτι τέτοιο ήταν απαγορευτικό αφού δεν υπήρχε άλλος φορ διαθέσιμος. Η παρουσία πλέον του Ισπανού στο ρόστερ, επιτρέπει στους ανθρώπους του Άρη να χρησιμοποιήσουν ως μοχλό πίεσης τον παραγκωνισμό του από την ομάδα, θέτοντας τον Τζαμαϊκανό εκτός προπονήσεων. Ήταν άλλωστε τακτική που ακολούθησε τον τελευταίο μήνα και με τον Νταμπό που τελικά έλυσε το συμβόλαιό του.

Το ίδιο ευελπιστούν ότι θα συμβεί και με τον Γκρέι με μια σημαντική διαφορά όμως που πρέπει να ληφθεί υπόψη. Ότι ο Γκρέι έχει άλλα τρία χρόνια συμβόλαιο με τον Άρη (ο Νταμπό είχε ένα) και μάλιστα με υψηλότατες ετήσιες απολαβές που φθάνουν τις 600.000 ευρώ. Ο Γκρέι θυμίζουμε ότι είχε ενημερωθεί με το τέλος της περασμένης σεζόν ότι δεν βρίσκεται στα πλάνα, είχε όμως αρνηθεί να αποχωρήσει. 

Είχε μάλιστα ζητήσει να του δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία. Το χρονικό σημείο της απόφασης του Άρη να θέσει εκτός ομάδας τον παίκτη, έχει να κάνει προφανώς με το γεγονός ότι έχει σχεδόν ένα μήνα μπροστά του να βρει ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του. Μένει να φανεί από εδώ και πέρα ποιες θα είναι οι κινήσεις του Γκρέι και αν θα θελήσει να αποχωρήσει ή αν θα κάνει χρήση του συμβολαίου του.