Άρης: Υποχωρεί η περίπτωση Μοντόγια, στο προσκήνιο άλλος δεξιός μπακ

Μάρτιν Μοντόγια

i

© ss Youtube

Άρης: Υποχωρεί η περίπτωση Μοντόγια, στο προσκήνιο άλλος δεξιός μπακ

Αλέξης Σαββόπουλος 19:10 - 05.08.2023 / Ανανεώθηκε: 19:10 - 05.08.2023

Οι κιτρινόμαυροι βάζουν σε δεύτερη μοίρα τον 32χρονο Ισπανό της Μπέτις και φαίνεται να αναζητούν κάτι καλύτερο. Το Sportal εξηγεί τους λόγους.

Η πολύ πιθανή μετακίνηση του Σαλέμ Εμπακατά στην Τουρκία, και την Γκαζιαντέπ, όταν θα σχηματοποιηθεί η πρόταση του Τούρκων που σε πρώτη φάση δεν δίνουν περισσότερα από 200.000 ευρώ στον Άρη, αναγκάζει τους ανθρώπους των κιτρινόμαυρων να βγουν στην αγορά και να αναζητήσουν ένα δεξιό μπακ. Η περίπτωση του Μοντόγια της Μπέτις ναι μεν είναι γνωστή εδώ και καιρό και υπάρχει επαφή με τον παίκτη, αλλά υπάρχει και διαφορά στο οικονομικό, ενώ παράλληλα φαίνεται ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης ψάχνει κάτι καλύτερο. Ένα θέμα που προβληματίζει τον Άρη όσον αφορά τον Μοντόγια είναι επίσης η ηλικία του (κλεισμένα 32) καθώς και η πενιχρή σε συμμετοχές περσινή χρονιά στη Μπέτις με την οποία μέτρησε μόλις έξι συμμετοχές με τελευταίο παιχνίδι στις 24 Απριλίου. Η αξία του προφανώς δεν αμφισβητείται και η περίπτωσή του δεν εγκαταλείπεται, μπαίνει όμως στο περιθώριο..

Πρόταση από Τουρκία για τον Εμπακατά - Επανέρχεται του Μοντόγια
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

08:38 - 05.08.2023

Πρόταση από Τουρκία για τον Εμπακατά - Επανέρχεται του Μοντόγια

Θετικός στο ενδεχόμενο παραχώρησής του ο παίκτης, το συζητά ο Άρης που για να τον παραχωρήσει πρέπει να ικανοποιηθεί οικονομικά και να βρει άμεσα τον αντικαταστάτη του. Ξανά στο προσκήνιο ο Μοντόγια

Τις τελευταίες μέρες που έχει προκύψει το ενδιαφέρον για τον Εμπακατά, οι κιτρινόμαυροι έχουν κάνει προεργασία από την οποία έχουν προκύψει κάποιες ενδιαφέρουσες περιπτώσεις δεξιών μπακ. Άλλες είναι εκτός οικονομικού βεληνεκούς, ενώ 1-2 περιπτώσεις που είναι στα οικονομικά θέλω του Άρη, δεν πληρούν όλα τα αγωνιστικά κριτήρια. Φαίνεται όμως ότι υπάρχει και μια περίπτωση που έχει ξεχωρίσει, χωρίς όμως έχει κλείσει η αναζήτηση, αφού ο Άρης αφενός δεν καίγεται άμεσα για τον δεξιό μπακ, με δεδομένο ότι ο Εμπακατά δεν υπάρχει περίπτωση να παραχωρηθεί πριν τα ματς με την Ντινάμο και αφετέρου, η θέση που καίει είναι αυτή του κεντρικού αμυντικού.

«Ναυάγησε» του Αανέμπα στον Άρη
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

13:43 - 05.08.2023

«Ναυάγησε» του Αανέμπα στον Άρη

Δεν θα προχωρήσει τελικά η υπόθεση του Ισμαέλ Αανέμπα στον Άρη, καθώς ο 24χρονος Γαλλομαροκινός κεντρικός αμυντικός αύξησε τις απαιτήσεις του κι έτσι οι «κίτρινοι» στρέφονται σε άλλες περιπτώσεις.