Πρόταση από Τουρκία για τον Εμπακατά - Επανέρχεται του Μοντόγια

Σαλέμ Εμπακατά

i

©Intime

Πρόταση από Τουρκία για τον Εμπακατά - Επανέρχεται του Μοντόγια

Αλέξης Σαββόπουλος 08:38 - 05.08.2023 / Ανανεώθηκε: 10:48 - 05.08.2023

Θετικός στο ενδεχόμενο παραχώρησής του ο παίκτης, το συζητά ο Άρης που για να τον παραχωρήσει πρέπει να ικανοποιηθεί οικονομικά και να βρει άμεσα τον αντικαταστάτη του. Ξανά στο προσκήνιο ο Μοντόγια

Μετά τον Μπράντλει Μαζικού που δόθηκε με μεταγραφή στη Σερβέτ ακόμη ένας πλάγιος μπακ του Άρη, ο Σαλέμ Εμπακατά… φλερτάρει με μεταγραφή. Για τον 24χρονο Κονγκολέζο μπακ που είχε αποκτήσει ο Άρης από τη Σοσό, υπάρχει ενδιαφέρον εδώ και καιρό  και αυτό έγινε και επίσημο εδώ και λίγες ώρες. Πρόκειται για ομάδα από τη γειτονική Τουρκία που τον παρακολουθεί και έχει κάνει κρούση στον Άρη για να τον αποκτήσει. 

Ο παίκτης δεν είναι αρνητικός στην προοπτική μετακόμισής του στην Τουρκία αφού του προσφέρουν τριπλάσιες απολαβές από αυτές που έχει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, η οποία δεν είναι αρνητική παρότι η οικονομική προσφορά προς τον Άρη δεν είναι ιδιαίτερα υψηλή.. Επίσης και το τάιμινγκ αυτή τη στιγμή δεν ευνοεί αφού με τραυματία τον Μπράμπετς και τον Οντουμπάτζο αναγκαστικά να αγωνίζεται ως στόπερ, οι κιτρινόμαυροι δεν έχουν άλλη, πλην του Εμπακατά, επιλογή για τον δεξί άκρο της άμυνας, για τα επερχόμενα παιχνίδια με την Ντινάμο Κιέβου.

Ο Άρης πάντως ήδη έχει κινήσει τις κινήσεις να βρει τον αντικαταστάτη του άμεσα και η περίπτωση που επανέρχεται στο προσκήνιο είναι του Μοντόγια της Μπέτις. Ο 32χρονος μπακ δεν υπολογίζεται από την ομάδα της Ανδαλουσίας και ο Άρης βρίσκεται σε επαφή μαζί του όσο και με την ομάδα από την οποία αποκτήθηκε ο Μορόν, ώστε να βρεθεί φόρμουλα ο παίκτης να έρθει στη Θεσσαλονίκη.