Μέσα ο Μπράμπετς έξω ο Γκρέι για τον Άρη ενόψει Ντιναμό

Τόλης Τερζής

i

© Intime

Μέσα ο Μπράμπετς έξω ο Γκρέι για τον Άρη ενόψει Ντιναμό

Sportal newsroom 23:12 - 04.08.2023

Ο τσέχος αμυντικός δηλώθηκε στην ευρωπαϊκή λίστα για τα δυο ματς με την Ντιναμό Κιέβου, όχι όμως και ο Γκρέι που έχει τεθεί εκτός ομάδας.

Ο Άρης ετοιμάζεται για το πρώτο ματς με τη Ντιναμό Κιέβου για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Conference League στο «Κλεάνθη Βικελίδης» (10/8, 21:15).

Την λίστα των ποδοσφαιριστών που δηλώθηκαν και μπορούν να χρησιμοποιηθούν στα δυο ματς με την Ντινάμο Κιέβου ανακοίνωσε πριν από λίγο η ομάδα της Θεσσαλονίκης στην UEFA. Σε αυτή δεν συμπεριλαμβάνεται ο Γκρέι που έχει τεθεί εκτός ομάδας αλλά επιστρέφει ο Μπράμπετς που έχει ελπίδες να προλάβει το δεύτερο παιχνίδι.

Αναλυτικά η λίστα αποτελείται από τους: Cuesta, Odubajo, M’Bakata, Matarrita, Ferrari, Fabiano Leismann, Brabec, Mvondo, Darida, Đurasek, Rupp, Pavicic, Luis Palma, Menendez, Saverio, Moberg Karlsson, Loren Moron, Χουτεσιώτης, Παναγίδης, Χριστοδουλόπουλος, Μπεκιαρίδης.

Στην προηγούμενη φάση η ομάδα του Αποστόλη Τερζή απέκλεισε την Αραράτ από την Αρμενία. Στο πρώτο παιχνίδι ήρθε ισόπαλη 1-1 με τον Πάλμα να είναι αυτός που έβαλε το γκολ για τον Άρη. Στη ρεβάνς όμως ο Φαμπιάνο με γκολ στο 80' έδωσε τη νίκη - πρόκριση στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. 

Διαιτητής στον πρώτο αγώνα στη Θεσσαλονίκη θα είναι ο ο Αυστριακός Γκάβαν Ζιλέ, με βοηθούς τους Νιλ Ντέιβις και Χάρι Λέναρντ από την Αγγλία. Τέταρτος ο Μίκαελ Σάλισμπουρι από το Νησί επίσης.