Εκεί θα βλέπουμε του χρόνου Champions, Europa και Conference League - Ποιο «ελεύθερο» κανάλι θα δείχνει αγώνες

Champions League

i

© Intime

Εκεί θα βλέπουμε του χρόνου Champions, Europa και Conference League - Ποιο «ελεύθερο» κανάλι θα δείχνει αγώνες

Sportal newsroom 14:33 - 07.03.2024 / Ανανεώθηκε: 14:50 - 07.03.2024

Έκλεισαν οι συμφωνία και βγήκαν οι νικητές του διαγωνισμού για τα ευρωπαϊκά βράδια της επόμενης τριετίας.

Δεν ήταν μια εύκολη συμφωνία, όπως δεν είναι καμία συμφωνία με την UEFA εύκολη όταν μιλάμε για τόσα εκατομμύρια ευρώ.

Αλλά σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει πλέον οριστικό deal και οι ποδοσφαιρόφιλοι θα συνεχίσουν να βλέπουν τα μεγάλα ευρωπαϊκά βράδια στα κανάλια της Cosmote TV.

Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού για τα τηλεοπτικά δικαιώματα των Champions League, Europa League και Conference League για το διάστημα 2024-2027 είχαν... νικήτρια την Cosmote που μέσα στις επόμενες μέρες - ίσως και ώρες - θα ανακοινώσει και επίσημα το σπουδαίο deal.

Έχοντας καθιερωθεί πλέον στο κοινό ως ο τηλεοπτικός πάροχος που του προσφέρει τα μεγάλα ευρωπαϊκά βράδυ, η Cosmote TV θα μας κρατάει συντροφιά σε Champions, Europa και Conference League έως και το 2027.

Αλλά δε θα... παίζει μόνη της. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το Mega θα διατηρήσει τη μία παράλληλη μετάδοση όσον αφορά το Champions League και θα δείχνει παιχνίδι κάθε Τετάρτη. Την ίδια ώρα στο ευρωπαϊκό... παιχνίδι μπαίνει και ο ΑΝΤ1 μετά από αρκετά χρόνια. Και αυτό θα αφορά τα βράδια της Πέμπτης.

Ο ΑΝΤ1 θα έχει μια παράλληλη μετάδοση σε Europa League ή Conference League κάθε Πέμπτη και το μόνο που μένει να δούμε είναι αν θα το κάνει μέσω του «ελεύθερου» καναλιού ή μέσω του συνδρομητικού ΑΝΤ1+