Ο Έκι Γκονζάλες άφησε το ποδόσφαιρο και το… γύρισε στην κτηνοτροφία
i

Έκι Γκονζάλες/©Intime

Ο Έκι Γκονζάλες άφησε το ποδόσφαιρο και το… γύρισε στην κτηνοτροφία

Sportal newsroom 11:34 - 23.02.2023

Ο παλαίμαχος πλέον παίκτης του Παναθηναϊκού, Έκι Γκονζάλες έχει αφήσει στην άκρη το ποδόσφαιρο και κύρια ασχολία του είναι η κτηνοτροφία και συγκεκριμένα η εκτροφεία γουρουνιών.

Αποτέλεσε έναν εκ ων κορυφαίων παικτών του Παναθηναϊκού, στον οποίο αγωνίστηκε από τη σεζόν 2003-2004 μέχρι 2007-2008, όπου και διακρίθηκε για το πάθος και τη μαχητικότητά του. Συνέβαλε αποφασιστικά στην κατάκτηση του νταμπλ από τους «πράσινους» την περίοδο 2003-2004. Στα 42 του χρόνια πλέον, ο Έκι Γκονζάλες έχει αφήσει πίσω του ότι αφορά τον χώρο του ποδοσφαίρου. 

Κι αυτό διότι σήμερα ο Αργεντινός έχει αποφασίσει να ασχοληθεί με την κτηνοτροφία και συγκεκριμένα με την εκτροφή χοίρων, στις εγκαταστάσεις που διαθέτει ο ίδιος.

«Όσο αγωνιζόμουν στα γήπεδα, με τα χρήματα που έπαιρνα από τα συμβόλαια μου αγόραζα αγροτικές εκτάσεις με διαφορετική ποιότητα σε ότι αφορά το χώμα κάθε φορά. Πλέον ασχολούμαι με την αναδάσωση, την κτηνοτροφία, ενώ πυρήνα της εταιρίας μου αποτελούν οι χοιροτροφικές μονάδες που έχουμε αναπτύξε.

Συνεχίζουμε να διαφοροποιούμαστε έχοντας ψυγεία χοίρων. Φτιάχνουμε τσορίθος και λουκάνικα. Αναπτύσσουμε την εταιρία. Είναι κάτι που μου δίνει χαρά. Το πιο σημαντικό πράγμα σήμερα είναι η φάρμα γουρουνιών. Στα χωράφια εκτρέφουμε βοοειδή και παχύδερμα ζώα. Κάνουμε όλο τον κύκλο. Όλες οι αποφάσεις που πρέπει να πάρω βασίζονται πάντα στις ιδέες που απέκτησα μέσω του ποδοσφαίρου. Ήθελα να προετοιμάσω τον εαυτό μου. Να διαβάσω και να ακολουθήσω έναν κύκλο μαθημάτων. Έμαθα πολλά, αλλά η εταιρία εξελίσσεται έχοντας ως γενική ιδέα το ποδόσφαιρο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Έκι Γκονζάλες.