Αρμάνι και Παναθηναϊκός συγκρούονται με στόχο να επανακάμψουν
i

Παπαγιάννης / © Intime

Αρμάνι και Παναθηναϊκός συγκρούονται με στόχο να επανακάμψουν

Sportal newsroom 08:50 - 23.02.2023 / Ανανεώθηκε: 09:28 - 23.02.2023

Η Αρμάνι υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (21.30 NovasportsPrime) με τις δύο ομάδες να ψάχνουν τη νίκη που θα τους τονώσει την ψυχολογία.

Ο αποδεκατισμένος Παναθηναϊκός δοκιμάζεται απόψε στην Ιταλία κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο (21.30 NovasportsPrime) στο ντεμπούτο του Χρήστου Σερέλη στον πάγκο του.

Με πολλές απουσίες ταξίδεψε ο Παναθηναϊκός στην Ιταλία, εκεί όπου απόψε το βράδυ θα κοντραριστεί με την Αρμάνι για την 25η αγωνιστική της Euroleague.

Γιαννακόπουλος: «Έχει πλάκα να διαβάζεις ότι αυτός δεν έρχεται και εσύ να τα έχεις όλα κλεισμένα» (vid)
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

21:28 - 21.02.2023

Γιαννακόπουλος: «Έχει πλάκα να διαβάζεις ότι αυτός δεν έρχεται και εσύ να τα έχεις όλα κλεισμένα» (vid)

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος άφησε να εννοηθεί πως τα πάντα ενόψει καλοκαιριού είναι ήδη τελειωμένα και πως ο προπονητής της επόμενης σεζόν είναι ήδη κλεισμένος.

Οι πράσινοι δεν έχουν στη διέθσή τους τους Γκουντάιτις, Π. Καλαϊτζάκη, Μποχωρίδη, Σαμοντούροβ, Αγραβάνη και Γ. Καλαϊτζάκη.

Το ντεμπούτο του Χρήστου Σερέλη στον πάγκο θα γίνει σε μια αποστολή... αυτοκτονίας, καθώς οι «πράσινοι» δεν συμπληρώνουν ούτε δωδεκάδα.

Η Αρμάνι από την πλευρά της δεν αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα και θα επιδιώξει κόντρα στους «πράσινους» να πάρει την 9η φετινή της νίκη στη διοργάνωση.

Ο Παναθηναϊκός έχει ρεκόρ 8-16, ενώ η ιταλική ομάδα 8-15 αφού έχει ένα αγώνα λιγότερο, αφού είχε αναβληθεί το παιχνίδι με την Εφές λόγω των σεισμών στην Τουρκία.

Οι δύο ομάδες φέτος δεν κάνουν τις σεζόν που επιθυμούν, κάτι που παραδέχθηκε και ο Ετόρε Μεσίνα που στις δηλώσεις του τόνισε ότι για να νικήσουν οι παίκτες του θα πρέπει να έχουν ένταση στο παιχνίδι τους.

Από την πλευρά του ο Χρήστος Σερέλης, ο οποίος, εκτός από ντεμπούτο ως χεντ κόουτς στον Παναθηναϊκό, θα κάνει ντεμπούτο και ως πρώτος στην Euroleague ζήτησε από τους παίκτες του να βγάλουν αντίδραση προκειμένου να φύγουν από την Ιταλία με το «διπλό».