Λάσο: «Θέλω να κοουτσάρω αύριο»
i

© INTIME

Λάσο: «Θέλω να κοουτσάρω αύριο»

Sportal newsroom 18:52 - 22.02.2023 / Ανανεώθηκε: 19:21 - 22.02.2023

Ο Πάμπλο Λάσο βρίσκεται στην επικαιρότητα λόγω της εμπλοκής του ονόματός του με τον Παναθηναϊκό και σε δηλώσεις που έκανε στην Ισπανία τόνισε ότι θέλει να επιστρέψει άμεσα στους πάγκους.

Μετά την απομάκρυνσή του από την Ρεάλ Μαδρίτης, ο Πάμπλο Λάσο δεν έχει εργαστεί ξανά. Από το καλοκαίρι του 2022 ο Ισπανός κόουτς παραμένει χωρίς ομάδα, γεγονός που δεν φαίνεται ότι τον ευχαριστεί και ιδιαίτερα. 

Η απομάκρυνση του Ντέγιαν Ράντονιτς από τον Παναθηναϊκό πυροδότησε πολλά σενάρια για τη διαδοχή του Μαυροβούνιου, με το όνομα του Λάσο να ακούγεται έντονα. Τελικά ο Χρήστος Σερέλης διαδέχθηκε τον πρώην προπονητή του Παναθηναϊκού, βάζοντας «φρένο» σε όλα τα υπόλοιπα σενάρια, τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι. 

Ο Παναθηναϊκός θα κυνηγήσει με... Λάσο τον Γιασικεβίτσιους
ΠΑΡΗΣ ΤΣΕΛΕΠΙΔΗΣ

19:08 - 21.02.2023

Ο Παναθηναϊκός θα κυνηγήσει με... Λάσο τον Γιασικεβίτσιους

Ο Παναθηναϊκός βρήκε στο πρόσωπο του Χρήστου Σερέλη τον διάδοχο του Ντέγιαν Ράντονιτς και ψάχνει τον προπονητή της επόμενης χρονιάς με το μόνο σίγουρο να είναι πως θα είναι ξένος. Ο Πάμπλο Λάσο ή ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους; Γράφει ο Πάρης Τσελεπίδης.

Σε δηλώσεις του σε Ισπανό δημοσιογράφο, ο Πάμπλο Λάσο τόνισε αυτή την εποχή απολαμβάνει στιγμές με την οικογένειά του, όμως δεν βλέπει την ώρα να επιστρέψει στους πάγκους και να κοουτσάρει:

«Η αλήθεια είναι πως είμαι πολύ ήρεμος. Έπειτα από 16-17 χρόνια έχω την ευκαιρία να απολαμβάνω στιγμές με την οικογένειά μου. Μου λείπει πολύ να κοουτσάρω. Σίγουρα! Μου αρέσει να σκέφτομαι ότι προπονώ μια ομάδα. Θα ήθελα να κοουτσάρω αύριο! Αυτή την περίοδο πάντως απολαμβάνω άλλα πράγματα. Ένας φίλος μού είπε πρόσφατα: "Μα καλά, ήσουν προπονητής στη Ρεάλ 11 χρόνια. Γιατί δεν πας επιτέλους διακοπές"; Νομίζω ότι δεν μπορώ! Η αλήθεια είναι ότι εκτιμώ πλέον τις στιγμές μακριά από το μπάσκετ» δήλωσε ο άνθρωπος που φέρεται να είναι σε επαφές με τον Παναθηναϊκό προκειμένου να αναλάβει τον πράσινο πάγκο το καλοκαίρι.

Tags: