Έκλεισε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε την προετοιμασία του για τον Παναθηναϊκό.

Έκλεισε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ!

Μάνος Τσαλγατίδης 12:25 - 02.06.2023 / Ανανεώθηκε: 12:29 - 02.06.2023

Ο ΠΑΟΚ θα βρεθεί στην Ολλανδία και πιο συγκεκριμένα στο Τέχελεν στη φετινή του pre season.

Ένα σημαντικό θέμα το οποίο παρέμενε ανοιχτό για τον ΠΑΟΚ, φαίνεται πως έκλεισε. Πιο συγκεκριμένα, οι «ασπρόμαυροι» βρήκαν προπονητικό κέντρο για την καλοκαιρινή τους προετοιμασία.

Ο Δικέφαλος για ακόμα μια χρονιά θα βρεθεί στην Ολλανδία, αλλά όχι στο Άπελντοορν όπως συνήθιζε, αλλά στο Τέχελεν του Φένλο. Πρόκειται για μια νέα περιοχή για τον Δικέφαλο, καθώς δεν έχει βρεθεί ποτέ ξανά εκεί.

Οι «ασπρόμαυροι» θα βρεθούν στην Ολλανδία και το Τέχελεν από τις 3 έως και τις 17 Ιουλίου. Ήταν επιθυμία του Ράζβαν Λουτσέσκου άλλωστε, η ομάδα να βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη 10 ημέρες πριν το πρώτο ευρωπαϊκό της παιχνίδι, προκειμένου να προπονηθεί και στις δικές της εγκαταστάσεις, αλλά και για να έχει τον απαραίτητο χρόνο ξεκούρασης.

Το θέμα της προετοιμασίας είναι στο στάδιο των υπογραφών και τις επόμενες ημέρες η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναμένεται να προβεί σε επίσημες ανακοινώσεις αναφορικά με το συγκεκριμένο θέμα.

Όσον αφορά τα φιλικά του Δικεφάλου στην Ολλανδία, αναμένεται να γίνουν με διαβάθμιση δυσκολίας, προκειμένου προς το τέλος της προετοιμασίας να είναι τα πιο δυνατά εξ αυτών, προκειμένου το σύνολο του Ράζβαν Λουτσέσκου να είναι προετοιμασμένο για τους αγώνες των προκριματικών του UEFA Europa Conference League. Ο λόγος που ακόμα δεν έχουν ανακοινωθεί αυτά είναι το γεγονός πως και αυτό το κομμάτι βρίσκεται στη διαδικασία υπογραφών.