Ο... χάρτης των καλοκαιρινών μεταγραφών του ΠΑΟΚ

Μπότο και Λουτσέσκου

i

© Intime

Ο... χάρτης των καλοκαιρινών μεταγραφών του ΠΑΟΚ

Μάνος Τσαλγατίδης 12:53 - 01.06.2023 / Ανανεώθηκε: 12:53 - 01.06.2023

Ο ΠΑΟΚ έχει λοκάρει στις θέσεις που θέλει να αποκτήσει ποδοσφαιριστές ενόψει του καλοκαιριού.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε μια… καυτή περίοδο αναφορικά με τη νέα σεζόν, καθώς ο προγραμματισμός και οι μεταγραφικές κινήσεις είναι σε πρώτο πλάνο.

Οι «ασπρόμαυροι» είναι ξεκάθαροι στο τι αναζητούν στο μεταγραφικό παζάρι, αναφορικά με τις θέσεις που θέλουν να ενισχυθούν αρχικά.

Πιο συγκεκριμένα, ο Δικέφαλος αναζητά δύο επιθετικούς μιας και ο Νέλσον Ολιβέιρα αποτελεί παρελθόν, ενώ ο Μπράντον Τόμας όλα δείχνουν πως θα περάσει και αυτός από τη έξοδο της Τούμπας.

Δεδομένου πως για την ώρα υπάρχουν μόλις τρία χαφ στον ΠΑΟΚ (Ντούγκλας-Σβαμπ-Φ. Σοάρες) οι «ασπρόμαυροι» αναζητούν και χαφ. Εφόσον μείνει ως δανεικός ο Ντάντας θα κινηθούν για ένα μέσο, αν ο Πορτογάλος τελικά δεν συνεχίσει στην Τούμπα, ο Δικέφαλος θα αποκτήσει δύο παίκτες στη συγκεκριμένη θέση. 

Στόχος επίσης είναι να αποκτηθεί ένας μεσοεπιθετικός και ένα εξτρέμ, ενώ ψηλά στην εξίσωση είναι και η ενίσχυση στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Άξιο αναφοράς είναι πως οι «ασπρόμαυροι» είναι θα κινηθούν για την απόκτηση και ενός ακόμα κεντρικού αμυντικού. Ο ΠΑΟΚ έχει τη δεδομένη στιγμή τρία αριστερά στόπερ (Μιχαηλίδη, Κουλιεράκη, Νάσμπεργκ) και μόλις έναν δεξιοπόδαρο, τον Ίνγκι Ίνγκασον, ενώ εκτός ΠΑΟΚ θα βρεθεί και ο Γιάννης Κάργας, καθώς θα λυθεί το συμβόλαιο του.