Η εθνική Σερβίας και ο Αντρίγια επηρεάζουν τον ΠΑΟΚ!

Αντρίγια Ζίβκοβιτς

i

© Intime

Η εθνική Σερβίας και ο Αντρίγια επηρεάζουν τον ΠΑΟΚ!

Πώς οι αγώνες της εθνικής Σερβίας και η κλήση του Αντρίγια Ζίβκοβιτς επηρεάζουν αρκετά την προετοιμασία του ΠΑΟΚ.

Για ακόμα μια φορά προσκλητήριο για την Εθνική Σερβίας έλαβε ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, από τον εκλέκτορα, Ντράγκαν Στοίκοβιτς, για τα παιχνίδια με την Ιορδανία και τη Βουλγαρία.

Το παιχνίδι με την Ιορδανία θα είναι φιλικό προετοιμασίας, ενόψει του επίσημου με τη Βουλγαρία, για τα προκριματικά του επερχόμενου Euro.

Το «ΣΟΚ» για του Σέρβους είναι ότι δεν βρίσκεται στην αποστολή ο Αλεξάνταρ Μίτροβιτς, που μένει εκτός λόγω τραυματισμού.

Φυσικά, η κλήση του Αντρίγια δεν ήταν κάτι που ήρθε ως έκπληξη στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ο εξτρέμ του Δικεφάλου είναι από τα πρώτα ονόματα που καλούνται στην εθνική Σερβίας, καθώς απολαμβάνει την εκτίμηση της τεχνικής ηγεσίας.

Βέβαια, η θέση που αγωνίζεται είναι εντελώς διαφορετική από αυτή που έχει στον ΠΑΟΚ, καθώς στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του τοποθετείται στη θέση του δεξιού μπακ-χαφ.

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς με το εθνόσημο στο στήθος έχει καταγράψει 34 συμμετοχές έχοντας δώσει συνολικά 11 ασίστ, ωστόσο η συγκομιδή του αναφορικά με τα γκολ είναι εξαιρετικά μικρή, καθώς έχει σκοράρει μόλις ένα.

Βέβαια, αυτή η κλήση επηρεάζει την προετοιμασία του ΠΑΟΚ, καθώς ο Σέρβος δεν θα είναι διαθέσιμος και θα έχει έξτρα άδεια από τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές.