Έκονγκ: «Στόχος μου να είμαι σε φόρμα για τον τελικό του Conference League εάν φτάσει ο ΠΑΟΚ»

Γουίλιαμ Τροστ - Έκονγκ

i

©intime

Έκονγκ: «Στόχος μου να είμαι σε φόρμα για τον τελικό του Conference League εάν φτάσει ο ΠΑΟΚ»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 18:56 - 22.03.2024 / Ανανεώθηκε: 19:04 - 22.03.2024

Ο Γουίλιαμ Τροστ - Έκονγκ σε δηλώσεις που έκανε αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στους στόχους του με τον ΠΑΟΚ, αλλά και στην παρουσία του στην ομάδα.

Ο ΠΑΟΚ για δεύτερη φορά έχει φτάσει στα προημιτελικά του Conference League, κάνοντας μία επική ανατροπή κόντρα στη Ντίναμο Ζάγκρεμπ. Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου παρόλο που γνώρισε την ήττα με 0-2 στην Κροατία, στην Τούμπα «πάτησε» τη Ντίναμο, νικώντας με 5-1 και πήρε το εισιτήριο για τους «8» της διοργάνωσης.

Εκεί ο «δικέφαλος» θα βρει απέναντί του την Κλαμπ Μπριζ, η οποία θα αγωνιστεί χωρίς τον βασικό της τερματοφύλακα, τον Σιμόν Μινιολέ. Ο Γουίλιαμ Τροστ - Έκονγκ λοιπόν σε δηλώσεις που έκανε, μίλησε για τους στόχους που έχει με τον ΠΑΟΚ, κάνοντας λόγο ακόμα και για τον τελικό του Conference League.

Πιο αναλυτικά ο Νιγηριανός στόπερ σχολίασε πως θέλει να είναι σε φόρμα μέχρι εκείνο το παιχνίδι, σε περίπτωση που ο ΠΑΟΚ βρεθεί στην OPAP Arena στις 29 Μαΐου.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Όλα πηγαίνουν πολύ καλά. Είμαι στην πραγματικότητα λίγο πιο μπροστά από το αρχικό χρονοδιάγραμμα της αποθεραπείας μου. Είμαι χωρίς πατερίτσες, γυμνάζομαι στο γυμναστήριο και στην πισίνα και ανυπομονώ να επιστρέψω στο γήπεδο και να αρχίσω να χτίζω ξανά τη φυσική μου κατάσταση.

Κοιτάω μπροστά και είμαι αισιόδοξος για την συνέχεια. Ο στόχος μου είναι να είμαι έτοιμος και σε φόρμα μέχρι τα μέσα Μαΐου, έτοιμος να συνεισφέρω εάν ο ΠΑΟΚ φτάσει στον τελικό του Conference League.

Φυσικά τα κρίσιμα παιχνίδια για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου για την Νιγηρία έρχονται αμέσως μετά και είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος για να είμαι έτοιμος να συνεισφέρω και εκεί... Είναι σημαντικό να διατηρήσουμε τη δυναμική που χτίσαμε κατά τη διάρκεια του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής. Είμαι -επίσης- πολύ χαρούμενος που βλέπω έναν θρύλο της Νιγηρίας όπως ο Αγκουστίν Φίνιντι Τζόρτζ να μπαίνει ως υπηρεσιακός προπονητής.

Είμαι αποφασισμένος να επιστρέψω στην αγωνιστική δράση πιο δυνατός από ποτέ».