Έκρηξη ΠΑΟΚ για την μη κλήση Κωνσταντέλια: «Ο αποκλεισμός του προκαλεί κάθε ποδοσφαιρική λογική

Γιάννης Κωνσταντέλιας

Έκρηξη ΠΑΟΚ για την μη κλήση Κωνσταντέλια: «Ο αποκλεισμός του προκαλεί κάθε ποδοσφαιρική λογική

Κύκλοι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέφραζαν την έντονη δυσφορία τους για την μη κλήση του Γιάννη Κωνσταντέλια στην Εθνική Ελλάδος

Ο Γκουστάβο Πογέτ ανακοίνωσε τις κλήσεις των παικτών της Εθνικής Ελλάδος για τα παιχνίδια με Ολλανδία και Γιβραλτάρ. Ωστόσο, αρνητική εντύπωση και έκπληξη προκάλεσε το γεγονός πως εκτός κλήσεων βρίσκεται ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, το wonderkid του ΠΑΟΚ και του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Οι άνθρωποι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στις συζητήσεις τους εξέφραζαν την έντονη δυσαρέσκεια τους, τόσο για τον Ουρουγουανό προπονητή, όσο και για τους Φύσσα, Κωνσταντινίδη, που δεν φρόντισαν να επαναφέρουν στην τάξη τον προπονητή

«Ο αποκλεισμός του Γιάννη Κωνσταντέλια από τις επιλογές που ανακοίνωσε ο Γκουστάβο Πογιέτ, δεν ξεπερνάει απλά αλλά προκαλεί κάθε ποδοσφαιρική λογική.

Εξίσου ανεξήγητη και εξωπραγματική είναι η αδιαφορία των Κ. Κωνσταντινίδη και Τ. Φύσσα, που δεν φρόντισαν να επαναφέρουν στην τάξη τον προπονητή. Όχι μόνο ως διοικητικό δίδυμο της Εθνικής, αλλά και ως πρώην διεθνείς ποδοσφαιριστές.

Κατά γενική ομολογία, ο Γιάννης Κωνσταντέλιας έχει κερδίσει επάξια την πλέον περίοπτη θέση στην βιτρίνα του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Πλέον, στην βιτρίνα μπαίνουν ο Πογιέτ και οι Κωνσταντινίδης Φύσσας, για τον αντίθετο λόγο όμως.

Τρομερός Μπράντον Τόμας: Μέσα σε έναν χρόνο έμαθε ελληνικά κι άφησε άπαντες έκπληκτους με τις δηλώσεις του (vid)
CONFERENCE LEAGUE

12:53 - 01.09.2023

Τρομερός Μπράντον Τόμας: Μέσα σε έναν χρόνο έμαθε ελληνικά κι άφησε άπαντες έκπληκτους με τις δηλώσεις του (vid)

Μετά τη λήξη του ματς στην Τούμπα ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Χαρτς, ο Μπράντον Τόμας παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη στα ελληνικά, αφήνοντας έκπληκτους τους πάντες.

Όσοι μιλούσαν με θαυμασμό για το ταλέντο και τις επιδόσεις του Γιάννη, θα απορούν με τον αποκλεισμό του.

Η οικογένεια του ΠΑΟΚ που ανέκαθεν βρισκόταν δίπλα στην εθνική ομάδα, εύχεται καλή επιτυχία, αν και όπως φαίνεται επανέρχονται οι παλιές συνήθειες τις οποίες είχαμε την ψευδαίσθηση πως είχε αποβάλλει», έλεγαν κύκλοι του ΠΑΟΚ.