Τρομερός Μπράντον Τόμας: Μέσα σε έναν χρόνο έμαθε ελληνικά κι άφησε άπαντες έκπληκτους με τις δηλώσεις του (vid)

Τόμας - Βιεϊρίνια

i

© PrtScr

Τρομερός Μπράντον Τόμας: Μέσα σε έναν χρόνο έμαθε ελληνικά κι άφησε άπαντες έκπληκτους με τις δηλώσεις του (vid)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 12:53 - 01.09.2023 / Ανανεώθηκε: 12:53 - 01.09.2023

Μετά τη λήξη του ματς στην Τούμπα ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Χαρτς, ο Μπράντον Τόμας παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη στα ελληνικά, αφήνοντας έκπληκτους τους πάντες.

Ο ΠΑΟΚ πήρε μία σπουδαία νίκη στην «Τούμπα» κόντρα στη Χαρτς με 4-0 και κέρδισε το εισιτήριο για τους ομίλους του Europa Conference League. Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου πήρε το προβάδισμα στο 16ο λεπτό με τον Τάισον, μετά την απευθείας εκτέλεση φάουλ, ενώ στο 23ο λεπτό ο Μπράντον με απίθανο γυριστό σουτ έκανε το 2-0. Το 3-0 έκανε στο 57ο λεπτό ο Κωσταντέλιας με πλασέ μέσα από τη περιοχή. Τέλος, ο Τάισον διαμόρφωσε στο 71ο λεπτό το τελικό 4-0 από θέση τετ α τετ.

Μετά τη λήξη του ματς, ο Μπράντον Τόμας μίλησε στην κάμερα του PAOK TV και κατάφερε να αφήσει τους πάντες με το στόμα... ανοικτό. Συγκεκριμένα, ο Ισπανός φορ του Δικεφάλου σχολίασε σε άπταιστα ελληνικά τη νίκη κόντρα στους Σκωτσέζους, ενώ μίλησε και για τον αρχηγό της ομάδας Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Όσα είπε ο Μπράντον Τόμας:

Για το ματς με τη Χαρτς: «Ήταν δύσκολα γιατί ξέραμε τι ομάδα ήταν η Χαρτς. Εμείς δουλέψαμε πολύ καλά. Ήταν ένα καλό παιχνίδι από εμάς. Αν κερδίζουμε όλα είναι τέλεια».

Για τον Βιεϊρίνια: «Είναι Legend. Όλοι οι παίκτες τον σέβονται. Και ως άτομο είναι τέλειος επίσης. Μας βοηθάει όλους και είμαστε μαζί πάντα».

Στις 14 Ιουλίου του 2022, ο Μπράντον Τόμας έφτασε στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ και μέσα σε έναν χρόνο έχει καταφέρει να μάθει την ελληνική γλώσσα, η οποία δεν θεωρείται κι από τις πιο εύκολες. Τον περασμένο Ιούνιο, η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ κι ο Ισπανός ποδοσφαιριστής ήρθαν σε συμφωνία για ανανέωση της συνεργασίας, με τον Τόμας να υπογράφει για 1+1 χρόνια.

Μέχρι στιγμής, με τη φανέλα του Δικεφάλου ο 28χρονος φορ έχει μετρήσει 45 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό 14 γκολ και δύο ασίστ.

Δείτε εδώ τις απολαυστικές δηλώσεις του Τόμας: