Bιεϊρίνια: «Ο Ιβάν έχει τρέλα με τον ΠΑΟΚ!»

Αντρέ Βιεϊρίνια

i

©intime

Bιεϊρίνια: «Ο Ιβάν έχει τρέλα με τον ΠΑΟΚ!»

Μάνος Τσαλγατίδης 12:00 - 01.09.2023 / Ανανεώθηκε: 12:00 - 01.09.2023

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια μίλησε στο Sportal μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Χαρτς με 4-0 και την πρόκριση του Δικεφάλου στους ομίλους του Conference League.

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να επιστρέψει στους ομίλους του Conference League με τρόπο… πανηγυρικό ,διαλύοντας με 4-0 στη Τούμπα, για να πετύχει την τρίτη διαδοχική του πρόκριση μέσα σε ένα καλοκαίρι.

Για την πρόκριση, τη φετινή προσπάθεια του Δικεφάλου αλλά και τον… Ιβάν Σαββίδη μίλησε στο Sportal.gr, o αρχηγός των «ασπρόμαυρων», Αντρέ Βιεϊρίνια.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τη νίκη- πρόκριση επί της Χαρτς:

«Αυτές είναι οι μεγάλες στιγμές, νίκη με 4-0, καλή εμφάνιση. Αυτές είναι οι μεγάλες βραδιές που θέλουμε να έχουμε και στη συνέχεια της σεζόν».

Για τη νέα αποθέωση που βίωσε στην Τούμπα:

«Βαρετό δεν είναι ποτέ να νιώθεις την αγάπη του κόσμου. Είναι πάντα ευχάριστο να λαμβάνεις αυτή την αγάπη. Εγώ συνεχίζω να κάνω τη δουλειά μου, όσο μπορώ να βοηθάω την ομάδα».

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πάρει τρεις διαδοχικές προκρίσεις και να επιστρέψει στους ομίλους ευρωπαϊκών διοργανώσεων:

«Είχαμε λίγο την τρέλα από την περσινή σεζόν, που δεν καταφέραμε να προκριθούμε στους ομίλους. Θέλαμε να αποδείξουμε ότι απλά ήταν μια κακή στιγμή πέρσι. Είχαμε και τις δυσκολίες μέσα στο καλοκαίρι, αλλά δουλέψαμε σκληρά και βελτιώσαμε αρκετά πράγματα. Μπροστά μας τώρα έχουμε ένα πάρα πολύ σημαντικό, όσο και δύσκολο, παιχνίδι την Κυριακή, και μετά έχουμε χρόνο να βρεθούμε ξανά όλοι μαζί και να δουλέψουμε πιο σκληρά για τα επόμενα παιχνίδια».

Για το αν υπάρχει ως σκέψη και τα όσα πέτυχαν στη διοργάνωση την προπέρσινη σεζόν:

«Εγώ το σκέφτομαι παιχνίδι με παιχνίδι. Να νιώθω καλά και να μπορώ να βοηθήσω την ομάδα όσο με χρειάζεται ο προπονητής. Φυσικά θέλουμε και να κάνουμε κάτι ακόμα καλύτερο ακόμα και από πρόπερσι. Ξέρουμε ότι δεν είναι εύκολο, πρέπει να κοιτάζουμε παιχνίδι με παιχνίδι και διοργάνωση με διοργάνωση. Το πιο σημαντικό είναι τώρα το παιχνίδι με τον ΟΦΗ».

Για το γεγονός ότι στη ρεβάνς με τη Χαρτς «μίλησε» η εμπειρία, με την εμφάνιση τόσο του ίδιου, όσο και του Τάισον:

«Όλοι οι παίκτες θέλουν να βοηθήσουν την ομάδα κι όλοι είναι έτοιμοι, για όταν τους χρειαστεί ο προπονητής. Σήμερα ήμουν εγώ, αύριο κάποιος άλλος. Το πιο σημαντικό είναι η νίκη και η καλή εμφάνιση που είχαμε σήμερα».

Λουτσέσκου: «Κάναμε εξαιρετική δουλεία το καλοκαίρι - Είναι κάτι παραπάνω από μια πρόκριση»
CONFERENCE LEAGUE

23:22 - 31.08.2023

Λουτσέσκου: «Κάναμε εξαιρετική δουλεία το καλοκαίρι - Είναι κάτι παραπάνω από μια πρόκριση»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ράζβαν Λουτσέσκου, μίλησε μετά την πρόκριση του ΠΑΟΚ και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην τεράστια δουλειά που έκανε αυτό το καλοκαίρι η ομάδα του.

Για τη δήλωση του Λουτσέσκου ότι φέτος το κλίμα στα αποδυτήρια είναι διαφορετικό και πως το εκλαμβάνει ο ίδιος:

«Υπάρχει… πείνα για τίτλους, ποδοσφαιριστές που θέλουν να δείξουν την ποιότητα τους. Όλα αυτά μαζί μας δίνουν αυτή την εικόνα που είχαμε κόντρα στη Χαρτς. Όπως είπα όμως, έχουμε πράγματα να βελτιώσουμε και θέλουμε να πάμε έτσι μέχρι το τέλος. Ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο να συνεχίσουμε με νίκες και τέτοιες εμφανίσεις, αλλά το σημαντικότερο είναι να δίνεις πάντα το 100% . Υπάρχουν στιγμές που δεν μπαίνει η μπάλα μέσα, που δεν είναι η μέρα σου. Μέχρι τώρα όλα πάνε καλά, οπότε είμαστε χαρούμενοι. Πρέπει να σκεφτόμαστε παιχνίδι με παιχνίδι, μόνο έτσι μπορούμε να πετύχουμε κάτι. Αν σκεφτόμαστε διαφορετικά θα έχουμε θέμα. Το καλό είναι ότι έχουμε μια μεγάλη ομάδα, με αρκετούς και ποιοτικούς παίκτες και όλοι περιμένουν την ευκαιρία τους».

Για την αποθέωση του Ιβάν Σαββίδη από τον κόσμο:

«Είναι μαζί μας. Ξέρω ότι ο κόσμος δεν το βλέπει, αλλά εμείς το ξέρουμε, μιλάμε συχνά μαζί του. Γνωρίζουμε ότι του λείπει όλο αυτό, η καθημερινότητα μαζί μας. Ξέρουμε την αγάπη και την τρέλα που έχει ο κ. Σαββίδης για την ομάδα, οπότε για εμάς είναι κάτι ευχάριστο που ο κόσμος κάπως σκέφτεται τον Ιβάν».