Μέγας είσαι Ράζβαν και θαυμαστά τα έργα σου!

Ράζβαν Λουτσέσκου

i

©intime

Μέγας είσαι Ράζβαν και θαυμαστά τα έργα σου!

Μάνος Τσαλγατίδης 08:35 - 01.09.2023 / Ανανεώθηκε: 08:35 - 01.09.2023

O Mάνος Τσαλγατίδης γράφει για την πρόκριση του ΠΑΟΚ στους ομίλους του UEFA Europa Conference League και τον Ράζβαν Λουτσέσκου.

Ο ΠΑΟΚ λοιπόν είναι στους ομίλους του UEFA Europa Conference League, με εμφατικό τρόπο, καθώς επικράτησε με συνολικό σκορ 6-1 επί της Χαρτς και προκρίθηκε πανηγυρικά εκεί, που δεν κατάφερε πέρσι! Οι «ασπρόμαυροι» βρήκαν τον τρόπο με την ποιότητα τους να διαλύσουν τους Σκωτσέζους και από πολύ νωρίς να τους δείξουν ποιος ήταν το αφεντικό μέσα στο γήπεδο. Αυτός ο ΠΑΟΚ έχει αλλάξει, ο φετινός σε σχέση με τον περσινό, είναι δύο διαφορετικές ομάδες.

Ο άνθρωπος που ευθύνεται για αυτό, είναι ο Ράζβαν Λουτσέσκου, ο κορυφαίος προπονητής στην ιστορία του Δικεφάλου. Ο Ρουμάνος προπονητής φέτος ήταν πιο συνειδητοποιημένος από ποτέ από πολύ νωρίς. Σαφώς έχει και αυτός ευθύνες για την περσινή σεζόν, αλλά κατάλαβε και αυτός τα λάθη του και αποφάσισε να το... δει αλλιώς το έργο.

Ο προπονητής των «ασπρόμαυρων» άφησε στην άκρη το περιβόητο build up στην άκρη (άλλοι το μίσησαν και άλλοι το λάτρεψαν) και αποφάσισε (τουλάχιστον για τα προκριματικά) να φτιάξει έναν άλλο ΠΑΟΚ. Έναν ΠΑΟΚ κυνικό, έναν ΠΑΟΚ πιο σφιχτό αμυντικά, έναν ΠΑΟΚ, που δεν τον νοιάζει το θεαματικό ποδόσφαιρο, αλλά το ποδόσφαιρο που θα του φέρει αποτελέσματα και θα πετύχει το εκάστοτε στόχο.

Ο Λουτσέσκου λοιπόν είδε μέσα σε ένα καλοκαίρι την σταθερά της άμυνας του (Ίνγκασον) να πωλείται, τον βασικό του μέσο (Αουγκούστο), επίσης να πωλείται και τον εξτρέμ με τα καλύτερα νούμερα στην ομάδα (Νάρεϊ) να πιέζει και τελικά να φεύγει. Και όμως αυτό το σύνολο, αυτό το γκρουπ κατάφερε με τις απουσίες του, με τα κενά του, με τις αδυναμίες του να παίξει εντυπωσιακό για την εποχή ποδόσφαιρο και να πετύχει τον πρώτο στόχο της σεζόν.

Ο Τάισον μετέτρεψε τη Χαρτς σε «σάκο του μποξ» και έστειλε πανηγυρικά τον ΠΑΟΚ στους ομίλους του Conference!
CONFERENCE LEAGUE

22:23 - 31.08.2023

Ο Τάισον μετέτρεψε τη Χαρτς σε «σάκο του μποξ» και έστειλε πανηγυρικά τον ΠΑΟΚ στους ομίλους του Conference!

«Ασπρόμαυρο» πάρτι στήθηκε στην Τούμπα, με τον ΠΑΟΚ να διαλύει την Χαρτς με 4-0 και να παίρνει την πρόκριση στους ομίλους του Confrence League. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Τάισον, που σκόραρε δις.

Αλήθεια στην αρχή της σεζόν, ποιος θα το πίστευε αυτό; Πως ο Δικέφαλος θα προκριθεί τόσο εύκολα στους ομίλους και δεν θα έχει χάσει στα δύο παιχνίδια για το ελληνικό πρωτάθλημα; Η απάντηση είναι μία, μόνο ο προπονητής του.

Οι «ασπρόμαυροι» είναι ένα γκρουπ, μια οικογένεια, έχουν αρχίσει να γίνονται ομάδα Λουτσέσκου από νωρίς και αυτό είναι ένα τεράστιο κέρδος για τον Δικέφαλο. Το τι θα γίνει στην πορεία κανείς δεν μπορεί να το ξέρει, αλλά από τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ ενισχύεται και ήδη το γκρουπ έχει αρχίσει να δένει την ομάδα του Λουτσέσκου δεν μπορεί να την ξεγράψει κανείς και για τίποτα.