«Φρένο» στη μετακίνηση οπαδών του ΠΑΟΚ στο Ηράκλειο για το ματς με τον ΟΦΗ έβαλε ο Γιάννης Βρούτσης

Οπαδοί του ΠΑΟΚ στο Ηράκλειο

i

© Intime

«Φρένο» στη μετακίνηση οπαδών του ΠΑΟΚ στο Ηράκλειο για το ματς με τον ΟΦΗ έβαλε ο Γιάννης Βρούτσης

Με απόφαση του αναπληρωτή Υπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση, απαγορεύτηκε η μετακίνηση οπαδών του ΠΑΟΚ στο Ηράκλειο για το ματς απέναντι στον ΟΦΗ.

Μετά την πρόκριση στην Ευρώπη, ο ΠΑΟΚ στρέφει την προσοχή του στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Το εμπόδιο της Χαρτς αποτελεί παρελθόν για τον «Δικέφαλο του Βορρά», καθώς με δύο νίκες κόντρα στους Σκωτσέζους πήρε την πολυπόθητη πρόκριση για τους ομίλους του Conference League. Την ερχόμενη Κυριακή (3/9, 20:00), ο ΠΑΟΚ θα ταξιδέψει στην Κρήτη για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΟΦΗ στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. 

Μετά τις νίκες κόντρα σε Αστέρα Τρίπολης και Κηφισιά, το σύνολο του Ρουμάνου τεχνικού θέλει να κάνει το 3/3 με σκοπό να συνεχίσει το αήττητο σερί που έχει χτιστεί σε Ελλάδα κι Ευρώπη. 

Σε σχέση με τα προηγούμενα εκτός έδρας ματς, αυτήν τη φορά η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν θα έχει στο πλευρό της τους οπαδούς της ομάδας. Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Με απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση, απαγορεύθηκε τόσο η οργανωμένη όσο και μεμονωμένη μετακίνηση των φιλάθλων του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με τον ΟΦΗ στην Κρήτη, την Κυριακή 3/9».

Οι Θεσσαλονικείς είχαν ζητήσει εισιτήρια από τους ιθύνοντες του ΟΦΗ για την επερχόμενη αναμέτρηση, ωστόσο τα δεδομένα άλλαξαν.

Ο Βιεϊρίνια έγινε ο γηραιότερος παίκτης στην ιστορία του ΠΑΟΚ που έχει αγωνιστεί σε ευρωπαϊκό ματς

Η ρεβάνς του ΠΑΟΚ κόντρα στη Χαρτς στην κατάμεστη Τούμπα, αποτέλεσε ξεχωριστή για τον αρχηγό της ομάδας Αντελίνο Βιεϊρίνια. Συγκεκριμένα, το σύνολο του Ράζβαν Λουτσέσκου επικράτησε εύκολα των Σκωτσέζων με 4-0 και πήρε την πολυπόθητη πρόκριση για τους ομίλους του Conference League. Στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, ο Βιεϊρίνια πήρε φανέλα βασικού στο δεξί άκρο της άμυνας κι έγραψε για ακόμη μία φορά ιστορία με τα «ασπρόμαυρα».

Ο Πορτογάλος αρχηγός έγινε ο γηραιότερος ποδοσφαιριστής στην ιστορία του συλλόγου που έχει αγωνιστεί σε ευρωπαϊκό ματς και παράλληλα μέτρησε τη 46η του συμμετοχή στα κύπελλα Ευρώπης. Αξίζει να σημειωθεί πως το προηγούμενο ρεκόρ είχε σημειωθεί πριν από 12 χρόνια από τον Κώστα Χαλκιά.