Έξαλλος με τη διαιτησία και το VAR ο προπονητής της Γουλβς: «Βλάπτουν τις ζωές των φιλάθλων και των παικτών μας...»

Γκάρι Ο'Νίλ

i

©printscreen

Έξαλλος με τη διαιτησία και το VAR ο προπονητής της Γουλβς: «Βλάπτουν τις ζωές των φιλάθλων και των παικτών μας...»

Κώστας Τσιακλής 11:29 - 28.11.2023 / Ανανεώθηκε: 11:41 - 28.11.2023

Ο προπονητής της Γουλβς, Γκάρι Ο'Νίλ, εξέφρασε τα έντονα παράπονα του για τη διαιτησία στα παιχνίδια της ομάδας του.

Το βράδυ της Δευτέρας (27/11) η Φούλαμ επικράτησε της Γουλβς με 3-2 στο τελευταίο παιχνίδι της 13ης αγωνιστικής της Premier League. Από την αναμέτρηση αυτή ξεχώρισαν τα τρία πέναλτι που δόθηκαν (δύο για τη Φούλαμ, ένα για τη Γουλβς).

Ο προπονητής της Γουλβς, Γκάρι Ο'Νίλ, πάντως ήταν έξαλλος για ακόμα μια φορά με τη διαιτησία σε παιχνίδια της ομάδας του και έφτασε στο σημείο να δηλώνει πως οι πόντοι που έχουν χαθεί εξαιτίας αυτής βλάπτουν τις ζωές των φιλάθλων και των οπαδών, τη βαθμολογία του συλλόγου αλλά και τη δική του φήμη. Ο τεχνικός της Γουλβς φωνάζει για τα δύο πέναλτι που κέρδισε η Φούλαμ, αλλά και για δύο κόκκινες που δεν πήραν οι Τιμ Ριμ και Κάρλος Βινίσιους.

Συγκεκριμένα για τα δύο πέναλτι είπε τα εξής, αποκαλύπτοντας πως ο διαιτητής παραδέχθηκε ένα λάθος του: «Ο Νέλσον παίζει την μπάλα και δεν αγγίζει τον Κέρνι. Το έχω παρακολουθήσει ξανά με τον διαιτητή και για να είμαι δίκαιος, λέει ότι πιστεύει ότι έκαναν λάθος και έπρεπε να είχε σταλεί στην οθόνη. Σε αυτό με τον Γουίλσον, διαφωνούμε λίγο. Νομίζει ότι υπάρχει αρκετή επαφή εκεί για να δώσει ένα πέναλτι».

Για τη διαιτησία στα ματς της ομάδας του και για το VAR ανέφερε τα εξής: «Η κακή τύχη συνεχίζει να πηγαίνει εναντίον μας. Είχα μια αληθινή συζήτηση. Προσπαθώ να παραμείνω ήρεμος. Δεν είμαι θυμωμένος με κανέναν., δεν κακοποιώ κανέναν. Είναι απλώς μια κουβέντα, ελάτε παιδιά, είναι έξι ή επτά πόντοι που έχουν χαθεί. Η διαφορά αυτή βλάπτει τις ζωές των φιλάθλων μας, των παικτών, τη φήμη μου ως κάποιος που φτιάχνει το δρόμο μου σε έναν μεγάλο σύλλογο.

Γκαρνάτσο, ένας «διάβολος» με ξεσπάσματα τρέλας που θέλει να ξεπεράσει τον Κριστιάνο (vid)
PREMIER LEAGUE

11:25 - 28.11.2023

Γκαρνάτσο, ένας «διάβολος» με ξεσπάσματα τρέλας που θέλει να ξεπεράσει τον Κριστιάνο (vid)

Ο Αλεχάντρο Γκαρνάτσο το ακατέργαστο «διαμάντι» της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την Αργεντινή, κατάφερε να κάνει τον κόσμο να παραμιλάει μετά το απίστευτο γκολ που πέτυχε απέναντι στην Έβερτον, με ανάποδο ψαλίδι. Η σύγκριση με Ρούνεϊ, το είδωλό του ο Κριστιάνο Ρονάλντο και το πάθος του για να γίνει ο καλύτερος όλων. Και όλα αυτά σε ηλικία 19 ετών...

Δεν μπορεί να είναι εντάξει με όλη αυτή την τεχνολογία, στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου. Πρέπει να συζητήσουμε πραγματικά το παιχνίδι, αλλά δυστυχώς πρέπει να το συζητήσουμε. Πάντα ήμουν για το VAR, αλλά νομίζω ότι προκαλεί μεγάλο πρόβλημα αυτή τη στιγμή. Ίσως απόψε με έστρεψε τελικά ενάντια του. Σκέφτηκα ότι πιθανότατα θα βοηθούσε αλλά δεν φαίνεται να γίνεται αυτό».