«Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε πρόταση στον Αντσελότι»

Κάρλο Αντσελότι

i

© PrtScr

«Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε πρόταση στον Αντσελότι»

Κώστας Τσιακλής 10:41 - 28.11.2023 / Ανανεώθηκε: 10:44 - 28.11.2023

Σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε πρόταση στον Κάρλο Αντσελότι προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Στο σήριαλ της χρονιάς πάει να εξελιχθεί το μέλλον του Κάρλο Αντσελότι. Ο Ιταλός τεχνικός δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Ρεάλ Μαδρίτης μέχρι το καλοκαίρι του 2024 και τα σενάρια για την επόμενη (αν υπάρχει άλλη) ομάδα του δίνουν και παίρνουν.

Τους προηγούμενες μήνες τα δημοσιεύματα έκαναν λόγο μέχρι και συμφωνία του Αντσελότι με την Εθνική Βραζιλίας ωστόσο πλέον έρχεται να προστεθεί ένα νέο όνομα στην κουβέντα. Σύμφωνα με την ισπανική, AranchaMOBILE, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε πρόταση στον Ιταλό προκειμένου να είναι αυτός που θα αντικαταστήσει τον Έρικ Τεν Χαχ.

Στο ίδιο δημοσίευμα πάντως αναφέρεται πως προτεραιότητα του Αντσελότι είναι να παραμείνει στη Ρεάλ Μαδρίτης. Σε πρόσφατες δηλώσεις του άλλωστε είχε διαψεύσει τη συμφωνία με τη Βραζιλία και είπε πως νιώθει καλά στους «μερένγκες». «Συμφωνία με τη Βραζιλία; Όλα είναι φήμες... Νοιώθω πολύ καλά στη Ρεάλ Μαδρίτης αυτή τη στιγμή. Ξεκινήσαμε τη σεζόν σε εξαιρετική κατάσταση και ελπίζουμε να συνεχίσουμε έτσι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πάντως δεν ξεκίνησε και πολύ καλά τη σεζόν ωστόσο η διοίκηση των «κόκκινων διαβόλων» για την ώρα δείχνει την πλήρη στήριξη της στον Έρικ Τεν Χαχ. Αξίζει φυσικά να σημειωθεί πως η Γιουνάιτεντ είναι μόλις στο -6 από την κορυφή της Premier League και έτσι ο προβληματισμός εστιάζεται κυρίως στις εμφανίσεις της ομάδας.

Το πρόβλημα με τα αποτελέσματα εντοπίζεται κυρίως στο Champions League, εκεί όπου η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα δώσει δύο τελικούς κόντρα σε Γαλατασαράι και Μπάγερν Μονάχου. Βέβαια μια ενδεχόμενη ήττα την Τετάρτη (29/11) στην Τουρκία θα σημαίνει και αποκλεισμός! Αξίζει να σημειωθεί ότι μέσα στη σεζόν συνδέθηκε και το όνομα του Ζινεντίν Ζιντάν με τον πάγκο των Άγγλων όμως όπως προαναφέραμε ο Τεν Χαχ έχει αυτή την ώρα τη στήριξη των Γκλάζερς.