Έξαλλος ο Καν με τους παίκτες της Μπάγερν: «Υπάρχουν 11 άντρες στο γήπεδο που πρέπει απλώς να κουνήσουν τον κ@λο τους»

Ο Όλιβερ Καν

i

©Photo by Stefan Matzke - sampics/Getty Images

Έξαλλος ο Καν με τους παίκτες της Μπάγερν: «Υπάρχουν 11 άντρες στο γήπεδο που πρέπει απλώς να κουνήσουν τον κ@λο τους»

Sportal newsroom 10:37 - 23.04.2023

Έξω φρενών έχει γίνει ο Όλιβερ Καν με τους παίκτες της Μπάγερν μετά την ήττα από την Μάιντς, η οποία σε συνδυασμό με τη νίκη της Ντόρτμουντ την έστειλε στη δεύτερη θέση.

Σκληρή κριτική άσκησε ο Όλιβερ Καν προς τους παίκτες της Μπάγερν μετά την ήττα από τη Μάιντς. Οι Βαυαροί δεν βρίσκονται στο καλύτερο «φεγγάρι», γνωρίζοντας τον αποκλεισμό από το Champions League και το Κύπελλο Γερμανίας, ενώ στην Bundesliga είναι στη δεύτερη θέση. 

Για τον λόγο αυτό ο διευθύνων σύμβουλος της Μπάγερν σε δηλώσεις φάνηκε έξαλλος με την ομάδα του. Τόνισε δε ότι μέχρι στιγμής δεν φαίνεται ότι οι παίκτες των Βαυαρών είναι αυτοί που θέλουν να κατακτήσουν το πρωτάθλημα. 

Η άβολη στιγμή που ο Μανέ αντικαθιστά τον Σανέ και δεν ανταλλάσσουν ούτε βλέμμα (vid)
CHAMPIONS LEAGUE

10:54 - 20.04.2023

Η άβολη στιγμή που ο Μανέ αντικαθιστά τον Σανέ και δεν ανταλλάσσουν ούτε βλέμμα (vid)

Ο Λερόι Σανέ και ο Σάντιο Μανέ πρωταγωνίστησαν σε μια εξαιρετικά άβολη στιγμή κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Μπάγερν Μονάχου στο Champions League εναντίον της Μάντσεστερ Σίτι.

«Παίξαμε ένα καταστροφικό δεύτερο ημίχρονο. Ποια ομάδα θέλει πραγματικά να γίνει πρωταθλήτρια Γερμανίας; Θα είναι πολύ δύσκολο να γίνεις πρωταθλητής με τέτοια εμφάνιση. Υπάρχουν 11 άντρες στο γήπεδο που πρέπει απλώς να κουνήσουν τον κώλο τους για τους στόχους του συλλόγου. Αυτό που έφερε η ομάδα στο γήπεδο δεν αρκεί για την κατάκτηση του τίτλου. Κάποια στιγμή όλοι πρέπει να κοιτάξουν στον καθρέφτη για να δουν, εάν αυτό αρκεί για να γίνει πρωταθλητής Γερμανίας», ανέφερε ο Καν.

«Η ισοφάριση ήταν καταστροφική. Η ομάδα δεν ήταν πλέον σίγουρη για τον εαυτό της. Είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού στο πρώτο ημίχρονο, αλλά... ξεχάσαμε να βάλουμε το δεύτερο γκολ», ήταν τα λόγια του Χέρμπερτ Χάινερ, προέδρου της Μπάγερν.