Εκρήγνυται ο Τούχελ: «Είμαστε εξαντλημένοι, φαίνεται ότι έχουμε παίξει 70 παιχνίδια αυτή τη σεζόν»

Τόμας Τούχελ

i

©Print Screen

Εκρήγνυται ο Τούχελ: «Είμαστε εξαντλημένοι, φαίνεται ότι έχουμε παίξει 70 παιχνίδια αυτή τη σεζόν»

Κώστας Τόπας 08:57 - 23.04.2023 / Ανανεώθηκε: 09:00 - 23.04.2023

Ο τεχνικός της Μπάγερν, Τόμας Τούχελ διαβεβαιώνει ότι η ομάδα του χρειάζεται μια ανάσα, μετά την ήττα που υπέστη η ομάδα του με 3-1 εκτός έδρας από την Μάιντς.

Η Μπάγερν Μονάχου έμεινε για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι χωρίς νίκη αφού ηττήθηκε με 3-1 εκτός έδρας από την Μάιντς και έτσι έδωσε την ευκαιρία στη Ντόρτμουντ να την προσπεράσει στην κορυφή της βαθμολογίας, μιας και οι Βεστφαλοί επικράτησαν με 4-0 της Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Τελευταία φορά που η Μπάγερν έδωσε τέσσερα παιχνίδια και δεν κατάφερε σε κανένα από αυτά να γευτεί της χαρά της νίκης, ήταν τον Οκτώβριο του 2018. Παρά την έλευση του Τόμας Τούχελ στην τεχνική ηγεσία, το κλίμα στις τάξεις των Βαυαρών φαίνεται ότι δεν έχει αλλάξει.

Ο Γερμανός τεχνικός έχει κερδίσει μόνο δύο από τα επτά παιχνίδια του ως τεχνικός της Μπάγερν και μετά την ήττα από της Μάιντς, εξερράγη.

«Δεν είμαστε ξύπνιοι, είμαστε εξαντλημένοι. Φαίνεται ότι η ομάδα έχει παίξει 70 παιχνίδια αυτή τη σεζόν. Μας λείπει ενέργεια και δεν θα την ανακτήσουμε με το να πάει η ομάδα στην προπόνηση αύριο. Δεν είμαστε φρέσκοι. Πρέπει να πάρουμε μια ανάσα. Δεν ήταν... απαραίτητο να χάσουμε αυτό το παιχνίδι. Δεν ήμασταν αρκετά συγκεντρωμένοι. Δεν είχαμε την ενέργεια να αμυνθούμε όταν η Μάιντς μας πίεσε. Δεν ξέρω γιατί. Είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή για εμάς. Έχουν συμβεί πάρα πολλά στην ομάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τούχελ μετά το τέλος του αγώνα.