Ο Καρβαλιάλ κέρδισε ήδη τον πρώτο δυνατό υποστηρικτή

Ελ Αραμπί

i

© Intime

Ο Καρβαλιάλ κέρδισε ήδη τον πρώτο δυνατό υποστηρικτή

Διονύσης Βερβελές 15:47 - 19.12.2023 / Ανανεώθηκε: 15:48 - 19.12.2023

Η διαχείριση του Πορτογάλου τεχνικού στον Γιουσέφ Ελ Αραμπί και τα οφέλη αυτής για τον ίδιο και τον Ολυμπιακό…

Μπορεί να μην είναι αρκετός ο καιρός που βρίσκεται στον Ολυμπιακό ο Κάρλος Καρβαλιάλ, ωστόσο έχει ήδη αρχίσει να κερδίζει αρκετούς μέσα στην ομάδα. Μάλιστα μετά από τα πρώτα του ματς με την ομάδα του Πειραιά, βρήκε τον πρώτο του δυνατό υποστηρικτή. Ο λόγος φυσικά για τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί!

Ο Μαροκινός επιθετικός από εκεί που ήταν στη... ναφθαλίνη από τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ, μπήκε ως αλλαγή σε δύο σημαντικά ματς των «ερυθρόλευκων». Ο Κάρλος Καρβαλιάλ τον έβαλε στο ματς της Ευρώπης με την Μπάτσκα Τόπολα και κατάφερε μέσα σε μόλις λίγα λεπτά να βρει δίχτυα, ενώ το ίδιο έγινε και στην αναμέτρηση του ελληνικού πρωταθλήματος με τον Πανσερραϊκό. Μπήκε στο γήπεδο και μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα ήταν αυτός ο οποίος ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι που κέρδισε ο Μασούρας και έδωσε στον Ολυμπιακό τη νίκη!

Καταλαβαίνει εύκολα κανείς πως ο Ελ Αραμπί είναι πλέον από τους παίκτες που βλέπουν τον Κάρλος Καρβαλιάλ με καλό μάτι, από τη στιγμή που τον έκανε να νιώθει και πάλι χρήσιμος στην ομάδα και ιδιαίτερα όταν φτάνει σε σημείο να χαρίζει βαθμούς.

Είναι και τέτοιο το χρονικό διάστημα που ο Ελ Αραμπί «ανεβαίνει» αγωνιστικά, που φέρνει αισιοδοξία στον Ολυμπιακό. Διότι όπως είναι γνωστό τον Ιανουάριο από την ομάδα θα λείψει σίγουρα ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί ο οποίος θα λάβει μέρος με το Μαρόκο στο Κόπα Άφρικα. Κάτι το οποίο σημαίνει πως ο Ελ Αραμπί είναι αναγκαίο να βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και να είναι σε θέση να δώσει πράγματα στους «ερυθρόλευκους».

Οπότε οι δύο του εμφανίσεις με Μπάτσκα Τόπολα και Πανσερραϊκό φέρνουν το αισιόδοξο μήνυμα για τη συνέχεια. Πάντως, ανοιχτό είναι πάντα το ενδεχόμενο απόκτησης και άλλου επιθετικού. Ο Πέδρο Άλβες εξετάζει αρκετούς, ο Αντρέ Σίλβα αρέσει, αλλά δεν είναι μια απλή περίπτωση. Οι επόμενες ημέρες πάντως, θα ξεκαθαρίσουν πολλά…