Η UEFA έβαλε τον Ελ Κααμπί στους παίκτες «κλειδιά» για τα προημιτελικά του Conference League (vid)

Αγιούμπ Ελ Κααμπί

i

© Intime

Η UEFA έβαλε τον Ελ Κααμπί στους παίκτες «κλειδιά» για τα προημιτελικά του Conference League (vid)

Άγγελος Φραγκισκάτος 10:47 - 10.04.2024 / Ανανεώθηκε: 08:32 - 21.05.2024

Η UEFA παρουσίασε τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί του Ολυμπιακού ως έναν από τους παίκτες «κλειδιά» της προημιτελικής φάσης του Europa Conference League.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται το βράδυ της Πέμπτης (11/4) τη Φενέρμπαχτσε στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», για το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τα προημιτελικά του Europa Conference League.

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να πάρουν ένα προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς στην Κωνσταντινούπολη την άλλη εβδομάδα, με στόχο την πρόκριση στους «4 της διοργάνωσης, όπου σε περίπτωση που περάσει θα αντιμετωπίσει είτε την Άστον Βίλα είτε τη Λιλ.

Όμως, ο Χοσέ Λουί Μεντιλίμπαρ δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Ντάνιελ Ποντένσε, ο οποίος είναι τιμωρημένος. Ο Πορτογάλος εξτρέμ έχει συμπληρώσει κάρτες, μετά την κίτρινη που δέχτηκε στον αγώνα με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και κάπως έτσι δεν θα παίξει κόντρα στην τουρκική ομάδα.

Υπενθυμίζεται ότι στον αγώνα διαιτητής θα είναι ο elite Σάντρο Σέρερ από την Ελβετία και για βοηθούς θα έχει τους επίσης Ελβετούς Στεφάν Ντε Αλμέιδα και Μπεκίμ Ζογκάι, με τέταρτο τον Αλεσάντρο Ντούντιτς, ενώ στο VAR θα είναι ο Γερμανός Μπάστιαν Ντάνκερτ με τον Ελβετό Λιονέλ Τσουντί για βοηθό.

Στο πλαίσιο της αναμέτρησης, η UEFA ανάρτησε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter και παρουσίασε τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί ως έναν από τους παίκτες «κλειδιά» της προημιτελικής φάσης του Europa Conference League.

Ο Μαροκινός επιθετικός βρίσκεται στην ίδια λίστα μαζί με τον Ντόουγκλας Λουίς της Άστον Βίλα, τον Ράφαελ Ονιεντίκα της Κλαμπ Μπριζ και τον Πάβελ Σούλτς της Βικτόρια Πλζεν.