Ελ Καντουρί: «Ίσως η Ελλάδα να μην είδε ποτέ τον παίκτη που ήμουν στην Ιταλία»

Ελ Καντουρί

i

© Intime

Ελ Καντουρί: «Ίσως η Ελλάδα να μην είδε ποτέ τον παίκτη που ήμουν στην Ιταλία»

Ο Ελ Καντουρί μίλησε ενόψει της μάχης ανάμεσα στη Νάπολι και τη Μίλαν για την προημιτελική φάση του Champions League, ενώ αναφέρθηκε στον ΠΑΟΚ και στην ατυχία με τους πολλούς τραυματισμούς τα τελευταία χρόνια.

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί παραχώρησε συνέντευξη σε μέσο της Ιταλίας, ενόψει της μεγάλης αναμέτρησης μεταξύ της Νάπολι και της Μίλαν για τα προημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Ο πρώην άσος των «παρτενοπέι» και νυν του ΠΑΟΚ, μίλησε για τη θητεία του στον «Δικέφαλο» και την ατυχία με τα συνεχόμενα προβλήματα τραυματισμού.

Παράλληλα, ο 32χρονος μέσος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ραζβάν Λουτσέσκου, αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Έχω μια υπέροχη σχέση μαζί του. Είναι εξαιρετικό άτομο και εξαιρετικός προπονητής, που έχει κερδίσει πολλά εδώ και στην Αραβία».

«Είμαι πολύ χαρούμενος στον ΠΑΟΚ. Είναι η έκτη μου σεζόν. Σε συλλογικό επίπεδο, ήταν πολύ καλά χρόνια. Κατακτήσαμε τρία κύπελλα και ένα πρωτάθλημα. Αυτή τη σεζόν είμαστε ακόμα στην προσπάθειά μας για τον τίτλο και θα παίξουμε στον τελικό του κυπέλλου. Προσωπικά, όμως, είχα πολλά σωματικά προβλήματα, που δεν είχα ποτέ πριν. 

Αλλά αυτό συμβαίνει, κάθε φορά που επιστρέφω και προσπαθώ να βοηθήσω την ομάδα προκύπτει κάποιο πρόβλημα. Δίχως όλα αυτά τα προβλήματα, θα μπορούσα να είχα κάνει περισσότερα. Ίσως η Ελλάδα δεν είδε ποτέ τον Ελ Καντουρί, που ήταν εκεί, στην Ιταλία».

Ελ Καντουρί: Η αστείρευτη ποιότητά του που νικήθηκε από την ευπάθεια στους τραυματισμούς
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

10:04 - 10.04.2023

Ελ Καντουρί: Η αστείρευτη ποιότητά του που νικήθηκε από την ευπάθεια στους τραυματισμούς

Ο νέος τραυματισμός του Ελ Καντουρί, η ατυχία στις μεγάλες αναμετρήσεις και η ευπάθεια στις ενοχλήσεις, αποτελούν ένα από τα μεγαλύτερα what if του «ασπρόμαυρου» ρόστερ...

Για το μέλλον του: «Το συμβόλαιό μου λήγει και μέχρι στιγμής δεν έχω μιλήσει ακόμα με τον σύλλογο. Αυτή η σεζόν ήταν πολύ δύσκολη. Είχα έναν μυϊκό τραυματισμό στην αρχή. Μετά επέστρεψα και ένιωθα καλά. Στον πρώτο αγώνα μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο είχα κάταγμα στη φτέρνα μου. Έμεινα εκτός για δέκα εβδομάδες. Τώρα σκέφτομαι πάνω απ' όλα να παίξω. Μετά θα σκεφτούμε το συμβόλαιο στο τέλος της χρονιάς. Θέλω να μπορώ να παίξω και να κερδίσω τίτλους! Θα ήταν υπέροχο να το καταφέρουμε, όπως το κάναμε τη σεζόν 2018-19».

Για τους προπονητές που τον στιγμάτισαν περισσότερο στην καριέρα του: «Ο Σάρι και ο Βεντούρα ήταν δύο προπονητές, από τους οποίους έμαθα πολλά σε ποδοσφαιρικό επίπεδο. Μου έμαθαν πολλά. Εδώ στην Ελλάδα δούλεψα για τέσσερα χρόνια με τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Έχω μια υπέροχη σχέση μαζί του. Είναι εξαιρετικό άτομο και εξαιρετικός προπονητής, που έχει κερδίσει πολλά εδώ και στην Αραβία. 

Αναφέρω επίσης τον Άμπελ Φερέιρα, ο οποίος μετά πήγε στην Παλμέιρας. Τέλος, ο Καλορί με έκανε να μεγαλώσω στην Μπρέσια. Κάθε προπονητής με έχει διδάξει πολλά».