ΠΑΟΚ: Στασιμότητα με Ντάντας-Ολιβέιρα

Νέλσον Ολιβέιρα

i

© Intime

ΠΑΟΚ: Στασιμότητα με Ντάντας-Ολιβέιρα

Μάνος Τσαλγατίδης 11:48 - 12.04.2023 / Ανανεώθηκε: 11:49 - 12.04.2023

Οι συζητήσεις του ΠΑΟΚ με Ντάντας-Μπενφίκα και Ολιβέιρα είναι μεν σε εξέλιξη, αλλά δεν προχωρούν ιδιαίτερα.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου εισηγήθηκε την παραμονή του Τιάγκο Ντάντας και του Νέλσον Ολιβέιρα στο ρόστερ και τη επόμενη σεζόν, καθώς τους θεωρεί χρήσιμα γρανάζια αναφορικά με το πλάνο που έχει για τον ΠΑΟΚ της επόμενης χρονιάς.

Σαφώς, οι συζητήσεις έχουν ήδη ξεκινήσει με τον Ζοσέ Μπότο κατά τη διάρκεια της διακοπής των εθνικών ομάδων να ταξιδεύει στην Πορτογαλία τόσο για το θέμα του βραχύσωμου χαφ, όσο και για προσωπικούς λόγους. Ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ είχε επαφές με την Μπενφίκα και γύρισε με την απάντηση των Πορτογάλων, που ανέφερε πως ναι μεν είναι θετικοί για να παραχωρήσουν εκ νέου δανεικό τον ποδοσφαιριστή, αλλά με υποχρεωτική οψιόν τεσσάρων εκατομμυρίων.

Ο Μπότο συνεχίζει να δουλεύει το θέμα και μοιάζει να έχει φτάσει σε ένα πλάνο που δεν έχει υποχρεωτική οψιόν, ωστόσο τη δεδομένη στιγμή γίνονται συζητήσεις επί συζητήσεων και ουσιαστικά υπάρχει στασιμότητα.

Στασιμότητα επίσης υπάρχει και στο θέμα της ανανέωσης του Νέλσον Ολιβέιρα. Οι δύο πλευρές έχουν μπει σε συζητήσεις και η κάθε μία έχει εκφράσει μια πρώτη άποψη αναφορικά με το οικονομικό κομμάτι. Σαφώς, τη δεδομένη στιγμή υπάρχει απόσταση, αλλά δεν είναι δα και τεράστια. Ωστόσο, έως τώρα υπάρχουν απλά συζητήσεις και όχι συμφωνία.

Ο ΠΑΟΚ από την πλευρά του δεν πιέζει καταστάσεις, αφού δεν θέλει να χαλάσει το μυαλό των ποδοσφαιριστών σε μια κρίσιμη καμπή της αγωνιστικής σεζόν, αφού ουσιαστικά κρίνεται η θέση που θα τερματίσει ο Δικέφαλος στο πρωτάθλημα, αλλά και το αν θα κλείσει η φετινή χρονιά με τρόπαιο ή όχι.