ΠΑΟΚ: Μέσα ο Αουγκούστο-Στο ιατρικό δελτίο και ο Τζίμας

Ντάγκλας Αουγκούστο

i

© Intime

ΠΑΟΚ: Μέσα ο Αουγκούστο-Στο ιατρικό δελτίο και ο Τζίμας

Μάνος Τσαλγατίδης 15:35 - 11.04.2023 / Ανανεώθηκε: 15:35 - 11.04.2023

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αγώνα Κυπέλλου με τη Λαμία συνεχίζεται με ακόμα μία προσθήκη στη λίστα του ιατρικού δελτίου.

Με το ιατρικό δελτίο γεμάτο συνεχίζει την προετοιμασία του για τη ρεβάνς με τη Λαμία ο ΠΑΟΚ, με τον Στέφανο Τζίμα να ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα τις τελευταίες ημέρες, μετά από ενοχλήσεις που ένιωσε στα παιχνίδια με την Εθνική Νέων. 

Παράλληλα, θεραπεία έκαναν οι Ζόαν Σάστρε, Ομάρ Ελ Καντουρί και Αντρέ Ρικάρντο, με τους Τόμας Κεντζιόρα και Γιάσμιν Κούρτιτς να ακολουθούν το ατομικό τους πρόγραμμα.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Η προετοιμασία για τον ημιτελικό κόντρα στην Λαμία στο γήπεδο της Τούμπας συνεχίζεται.

Το… μενού της Μ.Τρίτης περιελάμβανε κατά κύριο λόγο ποδόσφαιρο.

Οι  παίκτες που βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα κόντρα στο ΝΠΣ Βόλο συνέχισαν με αποθεραπεία κι αποκατάσταση. Οι υπόλοιποι δούλεψαν στον τομέα της τακτικής μέσα από ασκήσεις και παιχνίδια, ενώ στο φινάλε έπαιξαν και δίτερμα σε μικρό χώρο.

Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο συμμετείχε κανονικά στο γκρουπ που έκανε αποθεραπεία. Οι Ζόαν Σάστρε , Αντρέ Ρικάρντο και Ομάρ Ελ Καντουρί έκαναν θεραπεία, ενώ οι Τόμας Κεντζιόρα και Γιάσμιν Κούρτιτς δούλεψαν ατομικά.

Τέλος ο Στέφανος Τζίμας συνέχισε το ειδικό πρόγραμμα που ακολουθεί τις τελευταίες μέρες, μετά τις ενοχλήσεις που ένιωσε στα παιχνίδια με την Εθνική Ελλάδας Κ19.

Την Μ.Τετάρτη (12.04) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 18:00 στο γήπεδο της Τούμπας».