Λύρατζης: «Η αγάπη μου για το ποδόσφαιρο και τον ΠΑΟΚ μου δίνει δύναμη» (vid)

Λευτέρης Λύρατζης

i

© Intime

Λύρατζης: «Η αγάπη μου για το ποδόσφαιρο και τον ΠΑΟΚ μου δίνει δύναμη» (vid)

Sportal newsroom 13:32 - 10.04.2023 / Ανανεώθηκε: 13:33 - 10.04.2023

Στην επιστροφή του στη δράση αναφέρθηκε ο Λευτέρης Λύρατζης, ο οποίος τόνισε ότι η αγάπη του για το ποδόσφαιρο και τον ΠΑΟΚ του δίνει δύναμη να παλεύει.

Ο Λευτέρης Λύρατζης πραγματοποίησε την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους μετά τον τραυματισμό του έπειτα από περίπου τρεις μήνες στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Βόλο στην Τούμπα, όπου οι «ασπρόμαυροι» επικράτησαν με 4-2.

Ο Έλληνας δεξιός μπακ μίλησε στην κάμερα του PAOK TV για την επανεμφάνιση του και τόνισε ότι βρίσκει δύναμη να συνεχίσει να παλεύει από την αγάπη του για το άθλημα και τον Δικέφαλο του βορρά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είμαι χαρούμενος και ανυπομονούσα να παίξω με την ομάδα σε αυτό το γήπεδο...».

Για το που βρίσκει τη δύναμη να επιστρέφει μετά από κάθε «χτύπημα», απάντησε πως: «Ίσως είναι η αγάπη μου για το ποδόσφαιρο και η αγάπη μου για τον ΠΑΟΚ που μου δίνει πάρα πολλή δύναμη και επανέρχομαι και είμαι στο 100%».

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: «Κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι, κοιτάμε τους τρεις βαθμούς, κάθε παιχνίδι για εμάς είναι τελικός. Θα κυνηγήσουμε το απόλυτο».

Για τη ρεβάνς Κυπέλλου: «Έχουμε ένα προβάδισμα από το πρώτο παιχνίδι αλλά είναι ένα ακόμη ποδοσφαιρικό 90λεπτο και πρέπει να το αντιμετωπίσουμε σοβαρά για να βρεθούμε στον τελικό».