Ο ΠΑΟΚ θα πάρει... τριήμερο!

Παίκτες ΠΑΟΚ

i

©intime

Ο ΠΑΟΚ θα πάρει... τριήμερο!

Μάνος Τσαλγατίδης 11:46 - 11.04.2023 / Ανανεώθηκε: 11:50 - 11.04.2023

Η απόφαση του Ράζβαν Λουτσέσκου για το ρεπό και την ξεκούραση των ποδοσφαιριστών του.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου έχει ήδη εκπονήσει το πρόγραμμα των επόμενων ημερών αναφορικά με το πρόγραμμα του αγωνιστικού τμήματος του ΠΑΟΚ. Πιο συγκεκριμένα, ο Δικέφαλος την Τρίτη 11/4 είχε πρωινή προπόνηση, ενώ την Τετάρτη 12/4 οι «ασπρόμαυροι» θα προπονηθούν το απόγευμα στο στάδιο της Τούμπας

Σαφώς την Πέμπτη 13/4 υπάρχει ο ημιτελικός με την Λαμία, εκεί που το 5-1 του πρώτου αγώνα δίνε την ευκαιρία στον προπονητή του ΠΑΟΚ να κάνει αλλαγές και να δώσει χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που μέχρι στιγμής δεν είχαν αρκετό. Άξιο αναφοράς είναι πως όλα δείχνουν ότι εκτός αποστολής θα μείνει ο Ντούγκλας Αουγκούστο, ο οποίος ναι μεν δεν αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό πρόβλημα στο γόνατο του, αλλά χρειάζεται ξεκούραση.

Μετά τον αγώνα με την ομάδα της Φθιώτιδας και την πρόκριση των «ασπρόμαυρων» στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου θα έχουν τριήμερο ρεπό. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου και το τιμ του έκριναν πως οι ποδοσφαιριστές χρειάζονται ξεκούραση και από τη στιγμή που υπάρχει διακοπή του πρωταθλήματος λόγω του Πάσχα, αποφασίστηκε πως η ομάδα μπορεί να χαλαρώσει για τρεις ημέρες. 

Φυσικά, μετά το ρεπό θα ξεκινήσει σε εξαιρετικά έντονους ρυθμούς η προετοιμασία για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, που θα πραγματοποιηθεί στο στάδιο της Τούμπας.