Δέκα συλλήψεις πριν από το ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός και Αστέρας Τρίπολης - Ολυμπιακός
i

©intime

Δέκα συλλήψεις πριν από το ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός και Αστέρας Τρίπολης - Ολυμπιακός

Τζιοβάνι Ζάκαρη 16:34 - 13.11.2023

Δέκα συλλήψεις έγιναν πριν από τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ με τον Παναιτωλικό και του Αστέρα Τρίπολης με τον Ολυμπιακό.

Δέκα συλλήψεις έγιναν κατά τη διάρκεια ελέγχων της αστυνομίας πριν από τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ με τον Παναιτωλικό και του Αστέρα Τρίπολης με τον Ολυμπιακό. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κατά περίπτωση βία κατά υπαλλήλων, απείθεια, σωματική βλάβη, αλλά και παραβιάσει νομοθεσιών για τον αθλητισμό, τις φωτοβολίδες και τα ναρκωτικά. 

window.setTimeout(function () { let scriptCss = document.createElement('link'); scriptCss.href = 'https://www.sportal.gr/css/sport-widgets.css?v=1699615566'; scriptCss.rel = 'stylesheet'; scriptCss.type = 'text/css'; document.body.appendChild(scriptCss); let scriptTag = document.createElement('script'); scriptTag.src = 'https://widgets.sportal365.com/loader.bundle.min.js'; scriptTag.defer = true; scriptTag.onload = function () { let widgetLoaderConfig = { CDN_URL: 'https://widgets.sportal365.com', ODD_CLIENT: 'default', APP_LINK: 'desktop', API_URL: 'https://football.cache.proxy.sportal365.com/', API_KEY: '2f852b4de2f3a5cf3188e74b33087bb4:2c18422f8e826a7d11aeed52edb2449e', LANG: 'el', REQUEST_INTERVAL: 30, ENABLE_BET_SLIP: false, AUTHOR: false, THEME: "light", TOURNAMENT_ORDER: "sportal_gr", LINK_OPTIONS_V2: { 'player': {'url': '/player/{playerId}'}, 'team': {'url': '/team/{teamId}'}, 'tournament': {'url': '/tournament/{tournamentId}'}, 'match': { 'url': '/match/{matchId}', 'sort': {'criteria': 'alphabetically', 'direction': 'asc'} }, 'configuration': { 'newWindow': false }, 'standings_tournament': {'url': '/rezultati/takmicenje/{standingsId}/tabela'} } }; window.setTimeout(function () { new SMPWidgetsLoader(widgetLoaderConfig); }, 200); }; document.head.appendChild(scriptTag); }, 0);

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ. ΑΣ: 

«H Ελληνική Αστυνομία συνεχίζει εντατικά τους ελέγχους για την αντιμετώπιση της βίας με αθλητικό υπόβαθρο στη βάση τόσο της προληπτικής όσο και της κατασταλτικής δράσης.

Προς την κατεύθυνση αυτή, στο πλαίσιο διεξαγωγής αγώνων ποδοσφαίρου που έλαβαν χώρα χθες, Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2023, στο Θ. Κολοκοτρώνης στην Τρίπολη και στη Τούμπα Θεσσαλονίκης, πραγματοποιήθηκαν εντατικοί έλεγχοι από ειδικά συνεργεία της Ελληνικής Αστυνομίας, για την πρόληψη της βίας με αθλητικό υπόβαθρο, κατά τους οποίους συνελήφθησαν συνολικά -10- άτομα.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία, για –κατά περίπτωση- βία κατά υπαλλήλων, απείθεια, σωματική βλάβη καθώς και παραβάσεις των νομοθεσιών για τον αθλητισμό, τις φωτοβολίδες και τα ναρκωτικά.

Ποιος θα κατακτήσει το πρωτάθλημα; Τι «λένε» οι στοιχηματικές αποδόσεις για τη «μάχη» του Big 4
SUPER LEAGUE

13:05 - 13.11.2023

Ποιος θα κατακτήσει το πρωτάθλημα; Τι «λένε» οι στοιχηματικές αποδόσεις για τη «μάχη» του Big 4

Μετά από 11 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της Stoiximan Super League ο Παναθηναϊκός, που είναι και πρωτοπόρος είναι το φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Που τοποθετούν οι στοιχηματικές εταιρείες Ολυμπιακό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ;

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια των ελέγχων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -11- πυρσοί, τρίφτης, 1,9 γραμμάρια κοκαΐνης, τσιγαριλίκι κάνναβης 1,4 γραμμαρίων καθώς και 3,8 γραμμάρια κάνναβης.

Σημειώνεται ότι, η Ελληνική Αστυνομία στο πλαίσιο της αντιμετώπισης της βίας με αθλητικό υπόβαθρο θα πραγματοποιεί ελέγχους με σκοπό την πρόληψη και καταστολή τέτοιων φαινομένων».