Τσαλγατίδης στους «Baladeros Live»: «Τον Γενάρη δε φεύγει ο Κουλιεράκης ούτε με 20 εκατομμύρια»
i

© Sportal

Τσαλγατίδης στους «Baladeros Live»: «Τον Γενάρη δε φεύγει ο Κουλιεράκης ούτε με 20 εκατομμύρια»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 14:50 - 13.11.2023 / Ανανεώθηκε: 14:54 - 13.11.2023

Στην εκπομπή του Sportal «Baladeros Live», ο ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ Μάνος Τσαλγατίδης ανέφερε πως ο σύλλογος δεν σκοπεύει να πουλήσει τον Κουλιεράκη τον Γενάρη.

Στην εκπομπή του Sportal «Baladeros Live», ο ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ Μάνος Τσαλγατίδης έκανε γνωστές τις προθέσεις του Δικεφάλου σε ότι αφορά το κεφάλαιο Κουλιεράκης.

Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ της ομάδας της Θεσσαλονίκης ανέφερε πως ο σύλλογος δεν σκοπεύει να πουλήσει τον Κουλιεράκη τον Γενάρη, ακόμα και αν εμφανιστεί ομάδα που θα δώσει 20 εκατομμύρια ευρώ.

window.setTimeout(function () { let scriptCss = document.createElement('link'); scriptCss.href = 'https://www.sportal.gr/css/sport-widgets.css?v=1699615566'; scriptCss.rel = 'stylesheet'; scriptCss.type = 'text/css'; document.body.appendChild(scriptCss); let scriptTag = document.createElement('script'); scriptTag.src = 'https://widgets.sportal365.com/loader.bundle.min.js'; scriptTag.defer = true; scriptTag.onload = function () { let widgetLoaderConfig = { CDN_URL: 'https://widgets.sportal365.com', ODD_CLIENT: 'default', APP_LINK: 'desktop', API_URL: 'https://football.cache.proxy.sportal365.com/', API_KEY: '2f852b4de2f3a5cf3188e74b33087bb4:2c18422f8e826a7d11aeed52edb2449e', LANG: 'el', REQUEST_INTERVAL: 30, ENABLE_BET_SLIP: false, AUTHOR: false, THEME: "light", TOURNAMENT_ORDER: "sportal_gr", LINK_OPTIONS_V2: { 'player': {'url': '/player/{playerId}'}, 'team': {'url': '/team/{teamId}'}, 'tournament': {'url': '/tournament/{tournamentId}'}, 'match': { 'url': '/match/{matchId}', 'sort': {'criteria': 'alphabetically', 'direction': 'asc'} }, 'configuration': { 'newWindow': false }, 'standings_tournament': {'url': '/rezultati/takmicenje/{standingsId}/tabela'} } }; window.setTimeout(function () { new SMPWidgetsLoader(widgetLoaderConfig); }, 200); }; document.head.appendChild(scriptTag); }, 0);

Μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Ο ΠΑΟΚ δεν σκοπεύει να πουλήσει τον Κουλιεράκη τον Γενάρη. Ακόμα και αν εμφανιστεί ομάδα που θα δώσει 20 εκατομμύρια ευρώ, νομίζω πως δε θα τον δώσει. Δεν περιμένουμε να πουλήσει κανέναν παίκτη τον Γενάρη ο ΠΑΟΚ, δεν υπάρχει αυτό στο πλάνο. Ο Μπότο λέει στην αγορά πως εκείνος έβγαλε τον Κουλιεράκη και προσπαθεί να τον... πασάρει σε Ιταλό μάνατζερ για να τον πάει στη Μίλαν και να πει ο Μπότο ότι εκείνος έκανε τη μεταγραφή. Όντως τον τσεκάρει η Μίλαν τον Κουλιεράκη, αλλά ο ΠΑΟΚ δεν πουλάει το Γενάρη».

Ποιος θα κατακτήσει το πρωτάθλημα; Τι «λένε» οι στοιχηματικές αποδόσεις για τη «μάχη» του Big 4
SUPER LEAGUE

13:05 - 13.11.2023

Ποιος θα κατακτήσει το πρωτάθλημα; Τι «λένε» οι στοιχηματικές αποδόσεις για τη «μάχη» του Big 4

Μετά από 11 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της Stoiximan Super League ο Παναθηναϊκός, που είναι και πρωτοπόρος είναι το φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Που τοποθετούν οι στοιχηματικές εταιρείες Ολυμπιακό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ;

Δείτε την εκπομπή εδώ: