Τόμας: «Πάντα περήφανος για τον κόσμο μας»

Μπράντον Τόμας

i

© Intime

Τόμας: «Πάντα περήφανος για τον κόσμο μας»

Μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναιτωλικό στην Τούμπα (2-1), ο Μπράντον Τόμας θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα μέσω των social media.

Μετά τον θρίαμβο στο «Γ. Καραϊσκάκης» κόντρα στον Ολυμπιακό και την ισοπαλία με την Αμπερντίν η οποία συνοδεύτηκε με πρόκριση, ο ΠΑΟΚ έκλεισε τη δική του... διαβολοβδομάδα με τον πιο ιδανικό τρόπο.

Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου υποδέχτηκε τον Παναιτωλικό στην Τούμπα στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League και παρότι έμεινε πίσω στο σκορ, κατάφερε μέσα σε ένα δεκάλεπτο να κάνει την ολική ανατροπή, με τους Σαμάτα και Ζίβκοβιτς να βρίσκουν δίχτυα.

Μετά τη λήξη του ματς, ο Μπράντον Τόμας ο οποίος πέρασε στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή στη θέση του Σαμάτα στο 76ο λεπτό, έστειλε το δικό του μήνυμα μέσω των social media.

«Σπουδαία νίκη στο σπίτι μας. Πάντα περήφανος για τους οπαδούς μας», έγραψε χαρακτηριστικά ο Ισπανός φορ.

Τσαλγατίδης στους «Baladeros Live»: «Τον Γενάρη δε φεύγει ο Κουλιεράκης ούτε με 20 εκατομμύρια»

Στην εκπομπή του Sportal «Baladeros Live», ο ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ Μάνος Τσαλγατίδης έκανε γνωστές τις προθέσεις του Δικεφάλου σε ότι αφορά το κεφάλαιο Κουλιεράκης. 

Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ της ομάδας της Θεσσαλονίκης ανέφερε πως ο σύλλογος δεν σκοπεύει να πουλήσει τον Κουλιεράκη τον Γενάρη, ακόμα και αν εμφανιστεί ομάδα που θα δώσει 20 εκατομμύρια ευρώ.

«Ο ΠΑΟΚ δεν σκοπεύει να πουλήσει τον Κουλιεράκη τον Γενάρη. Ακόμα και αν εμφανιστεί ομάδα που θα δώσει 20 εκατομμύρια ευρώ, νομίζω πως δε θα τον δώσει. Δεν περιμένουμε να πουλήσει κανέναν παίκτη τον Γενάρη ο ΠΑΟΚ, δεν υπάρχει αυτό στο πλάνο. Ο Μπότο λέει στην αγορά πως εκείνος έβγαλε τον Κουλιεράκη και προσπαθεί να τον... πασάρει σε Ιταλό μάνατζερ για να τον πάει στη Μίλαν και να πει ο Μπότο ότι εκείνος έκανε τη μεταγραφή. Όντως τον τσεκάρει η Μίλαν τον Κουλιεράκη, αλλά ο ΠΑΟΚ δεν πουλάει το Γενάρη», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Επικός Μπίσεσβαρ για Άκπομ: «Παίζουμε μαζί ή παίζεις μόνος σου;»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

14:08 - 13.11.2023

Επικός Μπίσεσβαρ για Άκπομ: «Παίζουμε μαζί ή παίζεις μόνος σου;»

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ κλήθηκε να σχολιάσει την παρουσία του Τσούμπα Άκπομ στον Άγιαξ και στο πρωτάθλημα της Ολλανδίας, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί σε διάφορα περιστατικά από την κοινή τους παρουσία στον ΠΑΟΚ.

Δείτε εδώ την εκπομπή: