Ο Έλιοτ σκόραρε με την Αγγλία Κ21 και οι οπαδοί της Έβερτον τον γιούχαραν

Ο Έλιοτ σκόραρε με την Αγγλία Κ21 και οι οπαδοί της Έβερτον τον γιούχαραν

Δημήτρης Χούπης 13:27 - 22.11.2023

Ο Χάρβεϊ Έλιοτ πέτυχε δύο γκολ στον αγώνα της Αγγλίας Κ21 απέναντι στην αντίστοιχη της Βορείου Ιρλανδίας, με τους οπαδούς της Έβερτον όμως να τον γιουχάρουν, μιας και παίζει στη Λίβερπουλ.

Η Εθνική Αγγλίας Κ21 επικράτησε της αντίστοιχης της Βορείου Ιρλανδίας με 3-0 στο Goodison Park (το γήπεδο της Έβερτον) για τα προκριματικά του Euro 2025. Τα δύο από τα τρία τέρματα των «τριών λιονταριών» τα έβαλε ο Χάρβεϊ Έλιοτ, ενώ το άλλο το έβαλε ο Τάιλερ Μόρτον

Όταν λοιπόν ο Έλιοτ σκόραρε το πρώτο γκολ, μία μερίδα οπαδών της Έβερτον αρνήθηκε να πανηγυρίσει το τέρμα της Αγγλίας. Αντιθέτως όμως γιούχαρε τον νεαρό παίκτη, ο οποίος αγωνίζεται στη Λίβερπουλ, τη «μισητή γειτόνισσά» της. Ενώ την ίδια ώρα αποδοκιμάστηκε και όταν άκουσε το όνομά του μετά το γκολ. 

Από την άλλη  ο Μόρτον (ο σκόρερ του άλλου τέρματος της Αγγλίας), δεν αποδοκιμάστηκε, παρόλο που ανήκει στη Λίβερπουλ (παίζει στη Χαλ ως δανεικός). Ο λόγος είναι ότι ο Έλιοτ είναι δηλωμένος οπαδός των «κόκκινων», κάτι που το δείχνει αρκετά συχνά, ακόμα και με τον τρόπο που παίζει στα ντέρμπι. 

Απίθανος Σζομποσλάι μετά την πρόκριση της Ουγγαρίας: Πανηγύρισε μαζί με τους οπαδούς και ήπιε σφηνάκι στην κερκίδα (vid)
EURO

09:23 - 20.11.2023

Απίθανος Σζομποσλάι μετά την πρόκριση της Ουγγαρίας: Πανηγύρισε μαζί με τους οπαδούς και ήπιε σφηνάκι στην κερκίδα (vid)

Ο Ντομινίκ Σζομποσλάι πανηγύρισε την πρόκριση της Ουγγαρίας στο Euro 2024, πίνοντας ένα σφηνάκι «palinka» στο πέταλο, περιτριγυρισμένος από χιλιάδες οπαδούς μέσα στην «Puskas Arena».

Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός των «κόκκινων» βρίσκεται σε αρκετά καλή περίοδο, αφού στα δύο τελευταία παιχνίδια με την Αγγλία έχει σκοράρει τρία γκολ. Ενώ την ίδια ώρα αποτελεί βασικό «κομμάτι» της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ. Η περασμένη του χρονιά με τη φανέλα των «κόκκινων» ήταν ίσως η καλύτερή του με τη Λίβερπουλ, αφού βρήκε δίχτυα πέντε φορές σε όλες τις διοργανώσεις, δύο εκ των οποίων ήταν στο Champions League