Ο Ρόμπερτσον μίλησε για την αποκατάσταση του απ' τον τραυματισμό που υπέστη στον ώμο

Άντριου Ρόμπερτσον

i

PrtScr

Ο Ρόμπερτσον μίλησε για την αποκατάσταση του απ' τον τραυματισμό που υπέστη στον ώμο

Ιάσονας Τσίλης 17:10 - 21.11.2023 / Ανανεώθηκε: 17:12 - 21.11.2023

Ο Άντριου Ρόμπερτσον, αναφέρθηκε στη διαδικασία αποκατάστασης του, δηλώνοντας αισιόδοξος για την πορεία της και... ανυπόμονος να γυρίσει στα γήπεδα.

Πριν από περίπου ένα μήνα, ο αριστερός μπακ της Λίβερπουλ, Άντριου Ρόμπερτσον, υπέστη τραυματισμό στον ώμο, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Σκωτίας με την Ισπανία για τα προκριματικά του Euro 2024.

Οι αρχικές εκτιμήσεις έκαναν λόγο για απουσία 10-12 εβδομάδων για τον Σκωτσέζο αμυντικό. Όπως ήταν αναμενόμενο, αυτή η εξέλιξη ευνόησε τον Κώστα Τσιμίκα, ο οποίος έκτοτε έχει πάρει φανέλα βασικού και μετά από μερικές μέτριες εμφανίσεις, ήταν εξαιρετικός στην αναμέτρηση με τη Μπρέντφορντ, όπου μοίρασε δύο ασίστ.

Ο Ρόμπερτσον μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Λίβερπουλ για τη διαδικασία της αποκατάστασης του. Εμφανίστηκε αισιόδοξος αλλά και συγκρατημένος, αναγνωρίζοντας ότι χρειάζεται ακόμα χρόνος για να επανέλθει στο 100%.

«Η αλήθεια είναι ότι πλησιάζω στην επιστροφή, αργά αλλά σταθερά», ανέφερε αρχικά. «Η χειρουργική επέμβαση ήταν μια επιτυχία, που ήταν το κύριο πράγμα, χωρίς επιπλοκές από αυτήν. Μέχρι εδώ καλά. Νομίζω ότι είμαι περίπου τρεις εβδομάδες από την εγχείρησή μου τώρα, οπότε όλα προχωρούν καλά. Σιγά σιγά, πρέπει να το παίρνω βδομάδα με την εβδομάδα.

Το βίντεο με τον «πράκτορα» Τσιμίκα και τον Εμπαπέ έκανε τους φίλους της Λίβερπουλ να ονειρεύονται (vid)
PREMIER LEAGUE

15:21 - 21.11.2023

Το βίντεο με τον «πράκτορα» Τσιμίκα και τον Εμπαπέ έκανε τους φίλους της Λίβερπουλ να ονειρεύονται (vid)

Ο Κιλιάν Εμπαπέ φαίνεται πως είναι έτοιμος να πάει στη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά οι οπαδοί της Λίβερπουλ παραμένουν αισιόδοξοι ότι θα μπορούσαν να τον υπογράψουν μετά την αλληλεπίδρασή του με τον Κώστα Τσιμίκα.

Όλα έχουν πάει καλά μέχρι αυτό το σημείο και ελπίζω ότι θα συνεχιστεί και μετά ελπίζω πριν το καταλάβουμε να επιστρέψω στο χορτάρι».