Απίθανος Σζομποσλάι μετά την πρόκριση της Ουγγαρίας: Πανηγύρισε μαζί με τους οπαδούς και ήπιε σφηνάκι στην κερκίδα (vid)

Ντομινίκ Σζομποσλάι

i

PrtScr

Απίθανος Σζομποσλάι μετά την πρόκριση της Ουγγαρίας: Πανηγύρισε μαζί με τους οπαδούς και ήπιε σφηνάκι στην κερκίδα (vid)

Κώστας Τόπας 09:23 - 20.11.2023 / Ανανεώθηκε: 09:26 - 20.11.2023

Ο Ντομινίκ Σζομποσλάι πανηγύρισε την πρόκριση της Ουγγαρίας στο Euro 2024, πίνοντας ένα σφηνάκι «palinka» στο πέταλο, περιτριγυρισμένος από χιλιάδες οπαδούς μέσα στην «Puskas Arena».

Η Ουγγαρία επιβλήθηκε με 3-1 του Μαυροβουνίου σε αναμέτρηση για την τελευταία αγωνιστική της προκριματικής φάσης του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Ο Σόμποζλαϊ ήταν πρωταγωνιστής της εθνικής του ομάδας στο δεύτερο ημίχρονο σκοράροντας δύο φορές, στο 66ο και το 68ο λεπτό ανατρέποντας το αποτέλεσμα.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Ούγγρος μέσος της Λίβερπουλ έγινε «ένα» με τους οπαδούς στην κερκίδα της «Puskas Arena», τραγούδησε συνθήματα και γιόρτασε την πρόκριση της εθνικής του ομάδας στο Euro με ένα σφηνάκι «παλίνκα», ένα ουγγρικό κονιάκ φρούτων που λέγεται ότι εκτιμάται για την ισχύ, τη γεύση και το άρωμά του. 

Μέχρι στιγμής, ο αγαπημένος των οπαδών της Λίβερπουλ, Σόμποζλαϊ, έχει κάνει ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα μετά την καλοκαιρινή μετακόμισή του στο «Άνφιλτν» από τη Λειψία, αξίας 60 εκατομμυρίων λιρών. Κάποιοι έφτασαν ακόμη και στο να συγκρίνουν τον μέσο με τον θρύλο του συλλόγου, Στίβεν Τζέραρντ, αλλά ο Ούγγρος αρνήθηκε αυτές τις προτάσεις.

«Δεν θέλω να είμαι ο Τζέραρντ, θέλω να είμαι ο εαυτός μου», είπε στο Football Focus. «Αλλά φυσικά αν μου βάλουν τώρα ένα χαρτί και πουν ότι θα έχεις τον ίδιο αντίκτυπο ή την ίδια καριέρα εδώ στο Λίβερπουλ, θα το υπογράψω απευθείας».

🔴Baladeros LIVE: Φάκελος στόπερ στον Ολυμπιακό, Αλμέιδα α λα Μπάγεβιτς και η ημερομηνία του ντέρμπι

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο