Οπαδοί εισέβαλαν στο Σιέρα Λεόνε - Αίγυπτος και την «έπεσαν» στον Σαλάχ, έφυγε με στρατιωτική συνοδεία ο αστέρας της Λίβερπουλ (vids)

Μοχάμεντ Σαλάχ

i

PrtScr

Οπαδοί εισέβαλαν στο Σιέρα Λεόνε - Αίγυπτος και την «έπεσαν» στον Σαλάχ, έφυγε με στρατιωτική συνοδεία ο αστέρας της Λίβερπουλ (vids)

Κώστας Τόπας 08:05 - 20.11.2023

Οπαδοί της Σιέρα Λεόνε εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και πήγαν προς το μέρος του Μοχάμεντ Σαλάχ, ο οποίος αποχώρησε συνοδεία στρατιωτικών δυνάμεων.

Ασχημες εικόνες εκτυλίχθηκαν στην αναμέτρηση της Σιέρα Λεόνε με την Αίγυπτο. Λίγο πριν τη συμπλήρωση 89 λεπτών παιχνιδιού αρκετοί οπαδοί των γηπεδούχων εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και κινήθηκαν προς το σημείο που ήταν ο Μοχάμεντ Σαλάχ.

Αμέσως οι άνθρωποι της ασφάλειας τους σταμάτησαν λίγο πριν φτάσουν στον μεσοεπιθετικό της Λίβερπουλ, ενώ Μέσα του εξωτερικού κάνουν λόγο για προσπάθεια επίθεσης προς τον Μοχάμεντ Σαλάχ. Μάλιστα, ο «Φαραώ» στη συνέχεια αποχώρησε από το γήπεδο συνοδεία στρατιωτικών και αστυνομικών δυνάμεων.

Οι Αιγύπτιοι συμπαίκτες του Σαλάχ έσπευσαν επίσης στην προστασία του αστέρα της Λίβερπουλ, με τον τον Μοχάμεντ Αμπντελμονέμ να διώχνει έναν οπαδό πριν το προσωπικό και οι στρατιώτες της Αιγύπτου ορμήσουν στον αγωνιστικό χώρο για να βοηθήσουν στο σχηματισμό ενός προστατευτικού δακτυλίου γύρω από τον Σαλάχ. Παραμένει άγνωστο το τι προκάλεσε το χάος ή τις προθέσεις πίσω από την εισβολή στο γήπεδο, αλλά ο Σαλάχ παρέμεινε ήρεμος καθ' όλη τη διάρκεια της αναταραχής, καθώς οδηγήθηκε στο τούνελ για τα αποδυτήρια.

Για την ιστορία η Αίγυπτος επικράτησε με 2-0 με δύο γκολ του Τρεζεγκέ (μετά από ασίστ του Μοχάμεντ Σαλάχ), για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026 της Αφρικανικής Ζώνης.

🔴Baladeros LIVE: Φάκελος στόπερ στον Ολυμπιακό, Αλμέιδα α λα Μπάγεβιτς και η ημερομηνία του ντέρμπι

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο