Η Λίβερπουλ ναύλωσε ιδιωτικό αεροπλάνο για να ταξιδέψει στην Αγγλία η οικογένεια του Λουίς Ντίας

Λουίς Ντίας & ο πατέρας του

i

PrtScr

Η Λίβερπουλ ναύλωσε ιδιωτικό αεροπλάνο για να ταξιδέψει στην Αγγλία η οικογένεια του Λουίς Ντίας

Κώστας Τόπας 15:03 - 19.11.2023

Η οικογένεια του Λουίς Ντίας έφυγε από την Κολομβία και πλέον βρίσκεται στο Λίβερπουλ, μαζί με τον εξτρέμ των «Reds».

Η οικογένεια του Λουίς Ντίας έφυγε από την Κολομβία το περασμένο Σάββατο, μετά τον αγώνα της εθνικής ομάδας με τη Βραζιλία, και ταξίδεψε στην Αγγλία με ιδιωτικό αεροπλάνο, ναυλωμένο από τη Λίβερπουλ. Την πληροφορία έδωσε στη δημοσιότητα ο Τύπος της χώρας και επιβεβαιώθηκε από τον ατζέντη του παίκτη. Ετσι στο Νησί, ταξίδεψαν η σύζυγος, η κόρη, οι γονείς και τα αδέρφια του εξτρέμ των «Reds».

Μετά την απαγωγή των γονιών του Λουίς Ντίας, από τον Εθνικό Απελευθερωτικό Στρατό, άρχισε να προκύπτει η πιθανότητα ότι η οικογένεια του επιθετικού της Λίβερπουλ είχε εγκαταλείψει οριστικά τη χώρα, αν και τόσο η μητέρα όσο και ο πατέρας του διαβεβαίωσαν ότι δεν σκόπευαν να εγκαταλείψουν την πόλη Μπαρρανκίγια, όπου ζούσαν.

Ωστόσο, ο ξάδερφος του Λουίς Ντίας διαβεβαίωσε ότι πλέον όλη η οικογένεια Ντίας βρίσκεται στο Λίβερπουλ. «Το κάνουν αυτό κάθε χρόνο και τώρα δεν θα ήταν εξαίρεση. Θα περάσουν τα Χριστούγεννα στην Αγγλία, με την οικογένειά τους, για να ξεκουραστούν και να ανακτήσουν την ενέργειά τους. Η ιδέα είναι ότι θα είναι πιο χαλαροί εκεί».

🔴Sportal Sunday Live με ρεπορτάζ Big 5, προκριματικά Euro και πολύ μπάσκετ

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!